Faltes :
Vendrell : 8 + 8 = 16
Vic :        3 + 3 = 6

Arbitratge : Dolent.

Han perjudicat al Vic assenyalant-li més penals i directes del compte tot i que en general no s´han transformat. Per contra han xiulat moltes més faltes al Vendrell sense que realment hagi fet moltes més. I com sempre a la que es fa qualsevol gest o es diu qualsevol cosa blaves a un cantó i altre

Vendrell i Vic han empatat a quatre i continuen invictes a la lliga igualats en el segon lloc a dos punts del Liceo que es queda en solitari a dalt de la classificació. Finalment el pavelló ha registrat una bona entrada millor que la del partit davant el Vilanova. Els primers 10 minuts no hi hagut gaires ocasions. Tots dos equips intenaven llençaments de lluny al no poder penetrar a les àrees amb no gaire encert. La primera ha estat pel Vic en una passada de Titi Roca al centre de l´àrea per Bancells als 2´20´´; l´acció de Jepi Selva evitant la rematada ha estat sancionada com penal. El llençament de Cristian Rodríguez l´ha refusat Molina llarg sense opció a remat. Als 6 i mig un llençament de lluny refusat per Molina l´ha rematat de sdel límit de l´àrea Cristian al travesser.El Vic  era el que estava posant les poques ocasions de perill i passat el minut 10 Titi Roca ha donat una asistència al centre de l´àrea a Cristian que ha rematat de primera per alt posant el 0-1. Als següents minuts el Vendrell ha apretat i ha posat més velocitat al joc buscant l´empat però sense tampoc poder tenir opcions clares davant porteria. Una jugada similar a la del primer gol ha originat el segon : en aquest cas  Bancells aixecava des de la dreta la bola i la posava al mig de l´àrea on Rocasalbas arribava la tocava i la rematava per baix posant el 0-2. Moment de temps mort, de moviment a la banqueta i d´intentar canviar la dinàmica del partit. El Vic també ha posat en pista a alguns dels jugadors del planter i s´ha mostrat molt conservador amb els dos gols d´aventatge apurant les posesions. Al Vendrell li continuava costant arribar clarament. Amb moltes més faltes i un Vic que controlava el partit als seus interesos
i l´havia clavat en cada jugada clara que havia trobat començava a posar-se molt coll amunt el partit i s´esperava que amb el descans ès puguès donar un gir a la situació. Però abans han arribat les opcions pel Vendrell d´entrar en el partit. Primer ha estat una jugada veloç d´Àngel que arribant al vèrtex de l´àrea entre tres jugadors ere objecte de falta. Molt rigurosa l´apreciació arbitral d´assenyalar una blava a Terns i xiular falta directa. Eloi Albesa l´ha llençat i movent d´un costat a un altre a Grau ha estat el primer en aconseguir superar-lo en aquesta OK Lliga desprès d´exactament  169 minuts i 55 segons d´imbatibilitat. Encara dos minuts desprès una jugada d´Aragonès entrant des de la banda esquerra dins l´àrea vigatana forçava un penal que podria haver deixat igualada la pprimera part . En aquesta ocasió Barroso llençava i refusava Grau i el refús el rematava al travesser. Amb el 1-2 s´arribava al descans i es presagiava una segona part molt oberta. El Vic havia estat superior sense forçar excessivament la màquina però no havia rematat la feina

A la segona part s´ha viscut una emoció al màxim. Als 2 minuts un contracop de Jepi Selva acabava amb una flta abans d´entrar al´àrea sense targeta pero que era sancionada com directa. El jugador del Vendrell aixecava el braç demanant la falta i li ensenyaven la blava. Eloi Albesa ha fet el llençament, Grau ha aguantat millor i el llençament per baix s´ha estavellat al pal i ha sortit per darrera Grau. El Vendrell ha aguantat els 2 minuts en inferioritat però acumulava ja la novena falta. En tornar Jepi Selva, abans dels 5 minuts una passada d´Óscar Ruiz per la banda dreta al mig de l´àrea la rematava Jepi Selva desviant la bola i col-locant.la per baix lluny de l´abast de Grau. Amb el 2-2 el Vendrell s´ha animat i ha intensificat el domini però Jepi Selva lluïtant una bola a fons de pista feia la desena falta. Rocasalbas llençava directament la falta directa i posava el 2-3. Amb aquesta aventatge el Vic ha tornat a controlar el partit sense arriscar. Als 12 minuts un llençament de Barroso rebotava de forma fortuita al patí d´un defensor i s´assenyalava un penal que sembla que no ho era. Barroso llençava i estavellava la bola al pal. A manca de 8´ 43´´ un llençament  de Barroso de lluny acabava superant Grau potser amb palgun rebot en algun altre jugador del Vendrell o del Vic dels que estaven davant el porter. Nomès ha trigat 45 segons en acabar de donar la volta el Vendrell quan el Vic ha perdut una bola a mitja pista, Ángel tocava per Jepi Selva que en un dos contra un optava per l´acció individual i dins l´àrea aixecava la bola i la rematava superant Grau. Amb aquest marcador el Vendrell ja s´ha tancat més i semblava que podia emportar-se el partit perquè inclús ha tingut una acció en que Ángel Rodríguez rematava al travesser un refús amb Grau ja batut a manca de 5 minuts i mig. Ha arribat la quincena falta del Vendrell i Molina li ha aturat a Rocasalbas el llençament que en aquest cas ha fet jugant la bola. Però 21 segons desprès la jugada a continuat i el mateix Rocasalbas ha rebut una passada al mig de l´àrea i a la mitja volta ha aixecat la bola i posava  el 4-4 completant així el seu hat-trick. A manca de 47 segons un altre polémic penal en jugada d´Albesa que tampoc s´ha apreciat gaire clar.A més Carbó veia la blava per protestar. Barroso per tercer cop ha llençat però Grau ha refusat novament i el Vic ha aguantat amb un jugador menys l´empat als darrers segons.

Dimarts el Vendrell juga a Reus i el Vic rep dimecres al Blanes.