Albert Casanovas  23´00´´ Blava    (Per una falta)

Faltes

Reus Dep : 7 + 7 = 14
Vendrell :  7 + 8 =  15

El Reus Deportiu continua guanyant a casa i el Vendrell ha patit així la primera derrota a la lliga. Molt poc temps per preparar un partit enmig d´una marathó d´enfrontaments en pocs dies. El Reus ha sortit d´entrada amb els joves Xavier Rubio i Joan Salvat. Durant els 10 minuts ja ha tingut que intervenir una mica més Molina que Trabal però encara no s´havia desnivellat el partit, amb la millor ocasió en una bola al pal de Xavier Rubio als 9 minuts en un llençament de més de mitja pista . La sortida de Raul Marín ha estat clau. Portava un minut a pista que una jugada d´Adroher fent intenció de passar  darrera la porteria ha continuat amb una passada des de darrera al primer pal on s´havia desmarcat Marín que de primera ha aixecat la bola a l´escaire de Molina sense que el porter puguès quasi reaccionar. El Vendrell ha començat a provar-ho una mica i l´empat ha arribat en un penal. Era un atac del Reus en que Raul Marín perdia el control de la bola al tocar-la Barroso i Óscar Ruiz s´anava cap a porteria i salvant l´entrada d´Adroher era objecte de penal per l´acció de Marín per darrera. El llençament l´ha fet Xavier Barroso que igualava el partit. Ara tocava al Reus tornar a apretar i en aquest cas una internada a l´àrea de  Marín ha estat sancionada amb penal per l´acció d´Óscar Ruiz de posar l´stick per darrera. A més per fer algun gest ha vist la blava Óscar Ruiz. El llençament inapelable d´Albert Casanovas posava per davant al Reus. Tot i que el Vendrell ha començat amb moltes faltes , s´han anat anivellant tots dos equips. Quedaven 4 i mig pel descans i una protesta de Raül Marín ha provocat que el reusenc veiès la blava. Amb superioritat del Vendrell el Reus s´ha tancat bé i els del Baix Penedès no han aconseguit empatar. Per contra una mal control d´ Albesa a mitja pista ha propiciat que s´emportès la bola Adroher que amb el jugador vendrellenc al davant i abans d´arribar a l´àrea ha fet un llençament sorprenent amb una mà ras i col-locat al pal que ha agafat Molina mal ubicat i ha suposat el 3-1 encara en inferioritat. Mig minut desprès una bola que sacava el Reus en atac , en el llençament rebotava en l´stick de Xavi Costa (que acabava d´entrar desprès de la seva lesió) i el jugador d´Amposta provocava una directa i la blava a Albert Casanovas (molt rigurosa) que l´obstruia quan sortia al contracop. Eloi Albesa ha executat la directa i l´ha col-loct per baix a la dreta de Trabal deixant un ajustat 3-2 al marcador.

Però avui el Vendrell no ha estat massa fi en general almenys comparat amb partits precedents, i de cara a porteria pràcticament nomès en les accions a bola aturada ha pogut marcar o tenir ocasions. El Reus amb un mínim aventatge no ha vist quasi perillar el partit i ja a la segona part Molina ha tingut més treballa que Trabal per mantenir al Vendrell al partit. Als 10 minuts i mig una passada de Marín al mig de l´àrea no acabava d´interceptarla Barroso i Xavier Rubo tocava la bola que acabava no sabant ben bé per on (sembla que per sobre ) superant a Molina. Era el 4-2 i segons desprès amb la desena falta del Vendrell Marín podia sentenciar. Ha fet un llençament directe que ha anat baix i Molina ha pogut aturar-lo pràcticament retenint-lo al cos i refusant la bola per no donar ocpió de rematada. El mateix Marín també ha enviat una bola al pal en un llençament de lluny en aquesta segona part. Als 15 i mig arribava la senténcia en una passada de Raul Marín a la dreta a Rubio que es desmarcava i rematava al segon pal per alt el 5-2. En el tram final i amb el partit quasi perdut el Vendrell ha forçat la màquina en atac el que ha donat ocpions de perill a tots dos equips. A 5 i mig del final arribava la desena falta del Reus i Eloi Albesa enviava la directa al pal. Una bola lluïtada per Jepi Selva a l´àrea del Reus ha orginta el 5-3 anant-se darrera la porteria i tornat a entrar a l´àrea per girar-se i llençar col-locat al segon pal de Trabal que ha aturat la bola quan ja havia superat la línia de gol. Encara hi hagut la quinzena falta del Vendrell i Marín en aquest cas fent jugada no ha superat Molina. Al final un 5-3 just que deixa al Vendrell en la quarta posició i al REus Deportiu amb 9 punts igualat amb més equips a un sol punt dels vendrellencs.

Dissabte el Vendrell rep al Voltregà i dimarts rep al Blanes abans del viatge a Alemanya a la pista del Ramstad