lunes, 1 de abril de 2013

HOQUEI PATINS OK LLIGA 2012-13







JORNADA  21    

 

Dissabte  23  Març  2013      20:00 h

PAVELLÓ OLIVERAS DE LA RIVA


C.P. VOLTREGÀ   1   C.E.VENDRELL – MORITZ   3  




 








http://hoqueivendrell.blogspot.es/img/Vendrellce.jpeg C.E. VENDRELL: Roger Molina , Eloi Albesa , Xavier Barroso, Xavier Costa i Jepi Selva  —cinc inicial—  Àngel Rodríguez, Óscar Ruiz,  Lluís Ferrer i Jordi Aragonès .





A la banqueta Gerard Camps 

 







http://hoqueivendrell.blogspot.es/img/Voltregabcp.jpeg C.P. VOLTREGÀ : Roger Torelló , Juli Anguita , Xevi Armengol , Xavier Lladó i Àlex Rodríguez  - 5 inicial -  Jordi Romeu , Éric Vargas i Albert Grau .







A la banqueta Met Molas i  Adrià Hernández . 
 


 

Gols:



0-1 Eloi Albesa    20´ 30´´  (Falta directa)

 



Descans

 

0-2 Jepi Selva            27´45´´

1-2  Albert Grau             30´51´´  (falta directa)

1-3  Eloi Albesa             36´36´´





 
  
Targetes :

No hi ha hagut



 


Faltes : 

 
Voltregà        2 + 6 =  8
Vendrell      9 + 10 = 19


Penals fallats

 
Xevi Armengol    31´40´´  (atura Molina)

 
Faltes directes fallades
Albert Grau    41´20´´  (atura Molina)






El Vendrell sembla tenir presa la mida al Voltregà i es que tot i que a les dues darreres temporades l´equip roiginegre tingui més nivell que l´osonenc guanya vuit vegades en vuit partit a un mateix equip no és gens fácil . Al primer desprès de dues faltes del Voltregà els primers segons de partit el Vendrell ha acumulat consecutivament fins a 9 . El Vendrell ha sortit atacant la portería de Torelló però sense tenir cap ocasió clara durant el primer tram de partit; més endavant fruit d´aquest domini han començat a arribar les ocasions que han posat a prova Roger Torelló . Quan semblava que el Vendrell havia baixat l´accelerador i era el Voltregà el que començava a tenir les seves ocasions i a donar més treball a Molina ha arribat la jugada que ha posat per davant al Vendrell. Jepi selva s´ha escapat al contracop i una falta d´Armengol tot i que sense blava ha estat sancionada com falta directa a manca de 4 i mig pel descans. Eloi Albesa l´ha transformat i el Vendrell s´ha anat al descans amb el mínim aventatge . Desprès del descans abans dels 3 minuts Jepi Selva ha rebut una bpassada quedant sol davant Torelló i l´ha superat posant el 0-2. Però com ja havia passat fa tres i dues  temporades el Voltregà ha tret profit d´una jugada a bola aturada per escurçar el 0-2 . El Vendrell ha comès la desena falta abans dels 6 minuts i Albert Grau l´ha transformat fent el 1-2. No havia passat un minut que el Voltregà tenia un penal a favor : el llençament d´Armengol Armengol l´ha aturat Molina així com la posterior rematada . Als 11 i mig i en una gran acció individual d´Albesa entrant dins l´àrea amb la bola controlada l´ha col-locada al fons de la xarxa de Torelló. Amb el 1-3 favorable el Vendrell ha continuant acumulant faltes i a manca de 8 i mig novament Albert Grau tenia l´opció de marcar una directa : aquest cop no ha superat Molina. A partir d´aquí el Vendrell sense quasi  patir ha mantingut la renda de dos gols fins al final de vegades atacant més del compte enlloc d´apurar la posesió . Amb aquests tres punts el Vendrell conserva el tercer lloc a la classificació de la OK Lliga abans de la visita a Blanes d´aquí a dues setmanes 










 

No hay comentarios:

Publicar un comentario