3-3 Ton Baliu             34´53´´ (falta directa)
3-4 Eloi Albesa           38´44´´ (falta directa en remat)

Faltes directes fallades

Eloi Albesa         49´52´´   (per Blava a Marçal  Casadevall)

Penals fallats

No hi ha hagut

El Vendrell ha sumat tres punts més que fa que arribi a 50 punts i consolidi la tercera plaça a la classificació. Als primers minuts cap dels dos equips ha pogut crear perill dins les àrees i ho han intentat amb llençament exterior sense gaire encert. El Vendrell semblava portar lleugerament millor  joc però tot ha canviat quan Ton Baliu d´un llençament llunyà creuat que ha agafat alçada ha superat Molina. Amb el desaventatge i els canvis el Vendrell ha estat durant uns minuts una mica descentrat a la pista i en una acció personal amb dribling i remat col-locat aixecant la bola al primer pal de Molina, David Cáceres feia el 2-0 al minut 15. Aquest gol ha donat més moral a l´Igualada que ha tingut bons llençaments per inclús aconseguir algún gol més. Però el Vendrell ha reaccionat als set darrers minuts de la primera part; primer Lluís Ferrer al mig de l´àrea ha fet un remat a la mitja volta que ha picat el travesser i ha botat a la línea de gol; poc desprès Elagi salvava una bola sobre la línea de gol també i a manca de dos minuts i mig un llençament d´Àngel dins l´àrea que refusava Elagi era rematat per Barroso i la bola picava al pal i novament es quedaba a la línea de gol sota Elagi, en una jugada que inclús ha estat reclamada com a gol. A manca de poc més d´un minut Lluís Ferrer ha fet una jugada en diagonal desde l´esquerra superant més d´un defensor de l´equip igualadí i dins l´àrea ha aixecat la bola superant Elagi. Era el primer gol del davanter vendrellenc aquesta temporada a la OK Lliga. Amb el 2-1 arribava el descans.

A la segona part el partit ha continuat com el darrer tram de la primera amb un Vendrell més perillós que donava sensació de poder remuntar el partit. Abans dels 2 minuts arribava el gol de l´empat; Eloi Albesa de quasi mitja pista llençava fora i el rebot a la tanca el tocava Costa a la línea de fons cap a darrera  al mg de l´àrea on Lluís Ferrer controlava i a la mitja volta aixecava la bola col-locant-la lluny de l´abast del porter igualadí.  A partir d´aquí el partit encara ha estat més roiginegre i als 6 minuts una passada horitzontal de Barroso la rematava ràpid per baix Costa que posava el 2-3 al marcador. Abans del minut 10 el Vendrell ha estat sancionat amb la desena falta. Ton Baliu ha fet una execució magistral de la directa aixecant la bola suaument al costat contrari d´on anaven ell i Molina. Amb el partit novament equilibrat els igualadins també han tornat a anivellar el joc però quatre minuts desprès el Vendrell tenia la seva ocasió en la desena falta local. Eloi Albesa l´ha executat i tot i que ha refusat Elagi avançant-se , la bola li ha quedat novament al seu abast per aixecar-la amb Elagi vençut i aconseguir el 3-4. El Vendrell ha estat millor la resta del partit tot i que no ha pogut sentenciar errant algunes ocasions clares sobretot als darrers minuts amb l´Igualada més obert buscant el gol. Restaven 9 segons i intentant recuperar la bola a la deseperada Casadevall ha fet una falta una mica més dura que d´altres i ha estat sancionat amb blava. La directa l´ha llençat Albesa quasi deixant que es consumissin els darrers segons i refusava Elagi, sense temps ja per arribar a la portería contrària.

Ara es el moment d´afrontar la Final Four de la CERS pel Vendrell . L´Igualada es queda onzè , fora de llocs europeus per golaveraje, tot i que li resta un partit davant el Vic . El repte europeu encara més complicat pels arlequinats, que és superar al líder de la lliga italiana, Valdagno, per accedir a la Final Foir de la Lliga Europea