Eloi Albesa       45´39´´   (per falta sense targeta)
 Joan Muntané  49´24´´   (20ª Falta Vendrell)

Penals fallats

Sergi Miras     1´52´´

El Vendrell ha patit una contundent derrota a Les Comes en un partit on mai s´ha trobat còmode. Durant les anteriors temporades tot i els bons resultats a la pista igualadina s´havien repetit els gols en llençaments llunyans de Ton Baliu, i aquesta nit en la primera jugada Ton Baliu llençava ras de mitja pista i sorprenia Puigbí en una bola que no semblava excessivament perillosa. En els primers minuts el Vendrell no ha acabat de trobar el seu joc. Un minut desprès d´aquest gol en fred Sergi Miras forçava un dubtòs penal aguantant bé la bola dins l´àrea; el propi Miras feia el llençament i acabava aturant Elagi , evitant a sobre la bola que acabès trasppassant la línia de gol. No ha trigat massa en demanar temps mort i fer canvis Guillem Cabestany i el Vendrell ha anat poc a poc millorant. Finalment una bola posada dins l´àrea acabava amb un remat de davanter oportunista de Lluís Ferrer empenyent- la  davant Elagi dins la porteria. Amb l´empat el partit estava molt obert tot i que al Vendrell li estava costant molt obrir la defensa igualadina, però tot i així ha tingut inclús millors ocasiones que els arlequinats per avançar-se al marcador  .

A la segona part la decoració ha canviat totalment i el partit ha acabat sent al 100 % per l´Igualada. Als 4 minuts un patí que ha tocat la bola a l´àrea del Vendrell en un atac igualadí que ja havia acabat  suposava un penal favorable a l´Igualada que Jassel Oller ha executat per l´escaire. El Vendrell ja ha començat a anar-se del partit protestant el penal , i no havia passat un minut encara quan un atac igualadí que pràcticament l´ha salvat el Vendrell sota pals ha acabat amb un segon remat dins l´àrea de Ton Baliu a plaer posant la bola dins . Quedaven més de 20 minuts però el Vendrell s´ha anat totalment del partit. La primera part ha acabat amb poques faltes ; a la segona el Vendrell ha començat a pressionar excessivament i a acumular faltes innecesàries en molts casos. Ha jugat completament a la desesperada davant un Igualada que ha sortit al contratac com ha volgut. L´encert de Xavier Puigbí aturant primer una falta directa a Sergi Pla i més encara una segona a Oriol Vives quan estava pràcticament batut aguantaven amb vida almenys al marcador a un Moritz Vendrell que en cap moment ha donat la sensació de poder anivellar el partit si no era per un cop de sort més alguna jugada a bola aturada. Però tota possibilitat s´ha apagat quan a manca de 8 minuts una passada al segon pal la rematava dins jaume Molas a plaer i posava el 4-1. Mig minut desprès un altre penal del Vendrell, de Creus en aquest cas, el transformava perfectament Baliu que amb el seu hat-trick particular posava un 5-1 massa dur pel Vendrell però just tal com s´estava desenvolupant el joc. Una falta a Àngel ha estat sancionada com a directa però Eloi no l´ha pogut transformar i en el darrer minut encara el Vendrell aribava a 20 faltes i Puigbí aturava una tercera a Joan Muntané evitant un marcador més ampli encara.