C.E. Vendrell : Pere I Salvador , Francis Jurado ,  Eloi Albesa , Joan Roig , i Borja Ferrer - 5 inicial -   Miki Castel  , Jordi Mirado ,  Abel Ortega i Ivan Jurado. A la banqueta  Fermín Ortega

H.C. Liceo B Cerceda : Willy Domínguez , Tito Torres , José Barreiro , José Ramon López i Jaime Piñeiro - 5 inicial -  Luis Carvalho Querido , Antonio Pérez i Diego Suárez .   A la banqueta Roberto Martínez

1-1 José ramón López (penal)  36´09´´

1-2  Jaime Piñeiro                   42´24´´

Penal fallat : Luis Carvalho Querido  5´34´´
Falta directa fallada : Eloi Albesa   47´50´´

Segona derrota a casa aquesta temporada del Vendrell davant el primer classificat . El partit no va ser massa lluit per part dels dos equips ; durant la primera part el Liceo B sense dominar clarament el joc ja va tenir més ocasions o almenys va ser l´equip que més va disparar a porteria . Als 5 minuts una bola alta refusada a l´àrea del Vendrell era sancionada amb penal . Va entrar en pista  Luis Carvalho Querido per fer el llençament que va anar fora . Als 13 minuts una bola refusada a terra a l´àrea del Liceo B era el penal favorable al Vendrell ; dues boles al pal del Liceo B una de prop i una altra de lluny van ser les millors ocasions ; també Pere va tenir intervencions importants que van evitar el gol del Liceo .  Es va arribar al descans amb el marcador ajustat per 1-0 i el contratemps de les dues grogues consecutives a Mirado només sirtir a la pista .

A la segona part semblava que el Vendrell podia aguantar . El conjunt gallec ho va intentar amb Antonio Pérez a davant per empatar que no havia sortit fins a la meïtat de la primera part però no podia superar la defensa del Vendrell . A mida que avançaven els minuts el Vendrell semblava anar patint un cert cansament , notant ja una mica més la baixa d´Óscar Ruiz  . Va ser als 11 minuts quan una dubtosa falta d´Abel va ser sancionada amb penal . El llençament el va fer José Ramón López fent jugada i va establir l´empat 1-1 . A partir d´aquí semblava més posible que el Liceo B fes el segon gol que no el Vendrell , tot i que el tal com anava el partit semblava molt probable que no es moguès més el marcador . Va ser una jugada afortunada pel Liceo la que va propiciar el gol del triomf , a set i mig del final , quan des de darrera la porteria i potser més intentant ficar una bola dins l´àrea per buscar rematada que buscant el gol , Jaime Piñeiro va llençar la bola que va donar a l´esquena de Pere Salvador i va entrar a dins .
Amb el 1-2 el Vendrell ho va intentar a la deseperada amb força intensitat ; desprès de la segona groga a Francis va acabar amb Borja , Castel i Ivan Jurado (tots tres junts a pista) buscant el gol  ; Ivan  només va jugar dos minuts i mig ja que va acumular dues grogues de seguida , tornant Roig . Quan quedaven 2´10´´ un intent d´escapada de Borja encara a pista propia va ser frenat per darrera per Antonio Pérez ; els arbitres li van ensenyar blava directa i van assenyalar una falta directa quer podia haver donat l´empat , però Eloi Albesa no va poder superar Willy Domínguez .

El Liceo B continua líder destacat , amb ja dotze punts  per sobre del tercer i del quart .
El Vendrell baixa al lloc tretze i només té a Coruña i Girona per darrera , però manté els dotze punts de marge sobre aquests dos equips , i tot i els quatre partits sense guanyar encara és a només cinc punts dels equips situats al tercer lloc
Partits complicats els que venen ara pel Vendrell  : GeieG , Cerdanyola i Vilafranca . Cal esperar que el rendiment sigui el mateix que a la primera volta per poder sumar punts