Ferran Rosa     7´03´´          Per Blava a Sergi Miras

Eloi Albesa      13´58´´          Per Blava a Sergi Romeu

Àrbitres : Rubén Fernández i Teresa Martínez : desencertats

Novament l´espectacle d´un derbie Vendrell- Calafell que amb el de l´Osona és el millor espectacle d´hoquei patins a les graderies. Sobren les paraules, s´ha de viure.

A priori pel Vendrell era un mal resultat i pel Calafell molt positiu l´empat. Tal com ha anat el partit l´empat ha estat més positiu pel Vendrell que pel Calafell.

Tots dos equips han sortit a totes. Si la temporada passada nomès en Borja Ferrer va aconseguir un gol de jugada i tots els altres van arribar a bola aturada (també es van llençar una infinitat) avui fins a set gols en remats dins l´àrea , fruit de passades o alguna acció individual i una directa han sumat vuit gols que han fet viure fortes emocions a la graderia. El Moritz Vendrell no atravessa un bon moment ni de joc ni de resultats; està encaixant molts gols tot i tenir a Puigbí a la porteria i s´ha convertit en un dels equips més golejats de la lliga ,ben lluny      d´equips com Vic o Voltregà . Una altra dada negativa és la baixa efectivitat en jugades a bola aturada. Tot això fa que el Vendrell nomès hagi sumat un triomf als darrers set partits de lliga i que va arribar amb tota la sort i amb ajuda arbitral davant un Lleida en quadre. Avui el Calafell per tercera temporada consecutiva ha sumat al Vendrell i és que tot i les dues darreres exhibicons del Vendrell a Calafell, a casa el seu etern rival se li atasca i molt.

Abans del minut 5 una passada darrera la porteria de Miras a Jordi Creus acabava amb un llençament dins l´àrea del jugador reusenc que superava a Arellano i que nomès hauran vist dins els que estaven ben a prop de la bola que rasa per sota el porter calafellenc ha superat la línia de gol. Nomès 17 segons ha trigat l´empat, els únics instants en que el Vendrell ha anat pel davant al marcador. Un llençament que rebotava en la defensa vendrellenca el recuperava Borja Ferrer d´esquenes, aixecava molt la bola i feia una passada cap avall amb l´stick molt alt que rematava sol al segon pal Gerard Vergès aconseguint l´empat. Un gol que podria haver estat invalidat
 Als 7 minuts Miras feia una falta que suposava la blava; Puigbí ha aturat el llençament de falta directa de Ferran Rosa però amb superioritat el Calafell ha aconseguit posar-se per davant en una passada llarga al mig de l´àrea que Borja Ferrer ha desviat davant Puigbí. Als 14 minuts arribava una blava a Sergi Romeu molt rigurosa; la directa la llençava Albesa i Arellano treia una mà providencial. El Vendrell volia aprofitar la superioritat  com havia fet el Calafell però una mala passada l´ha aprofitat Borja Ferrer per tallar la bola a mitja pista, anar-se´n sol davant Puigbí i aixecar la bola magistralment per rematar-la dins en el gol del partit i potser de la jornada propi dels grans cracks; i és que sembla que Borja Ferrer es creix en aquest tipus de partits.

Amb el 1-3 el Vendrell ha tingut ocasions per empatar, però l´equip estava poc inspirat de cara a porteria i s´ha trobat amb Arellano més el pal de la porteria.

Calia veure si a la segona part el Vendrell era capaç de reaccionar. El primer que s´ha trobat és amb 9 faltes ben aviat amb un arbitratge desconcertant. Finalment una asistència de Jordi Creus al segon pal la rematava dins Lluís Ferrer. Amb el 2-3 el partit estava molt viu. 35 segons desprès arribava un penal forçat per Jordi Creus que d´esquenes dins l´àrea i contactant amb el defensor ha fet caure en error a Rubén Fernández. El llençament de Miras el refusava llarg Arellano. Just tres minuts després un altre penal regalat per tocar la bola amb els patins dins l´àrea (dels que hi ha uns quants al partit) l´ha desaprofitat el Vendrell: Lluís Ferrer enviava al pal. De seguida desena falta en contra i Ferran Rosa aconseguia el 2-4. Novament dos gols avall ja a mitja segona part. El Vendrell havia de llençar-se a totes; poc desprès Miras s´ha fet mal i s´ha hagut de retirar tot i que ha pogut recuperar-se. A manca de 8´55´´ una falta de segi Romeu a Eloi Albesa ha acabat amb el jugador de Sant Sadurní xocant amb la tanca i ha hagut de ser retirar en llitera i traslladat en ambulància. El Vendrell continuava estavellant-se contra Arellano i quedava poc temps. Nomès la èpica podia remuntar el partit. A manca de 5´46´´ una falta de Romeu sobre Àngel ha fet reaccionar al jugador del Vendrell agafant-li de la samarreta i donant-li un copet a la cara ; la blava deixava al Vendrell en inferioritat dos minuts i amb el que restava per acabar el partit pràcticament sentenciava l´equip. Però als darrers segons en inferioritat i quasi esperant que entrès el cinquè jugador Miras ha llençat de mes de mitja pista en una passada-xut que ha desviat dins l´àrea Creus fent el 3-4. Això ha aixecat al pavelló que ha aixecat més l´equip. Restaven 2´12´´ i una aturada de Puigbí amb la bola a dalt acabava tocant-la amb el cos Miras. El penal el llençava Gerard Vergès i aturava Puigbí que salvava també la rematada. El Vendrell havia de buscar la desena falta que no arribava. Jordi Ferrer ha fet un gir i ha creuat la bola aixecant-la per penjar-la davant la porteria d´Arellano on ha trobat l´stick de Carlos Cortijo que l´ha posat dins a manca de   1´02´´ i igualava el partit. Només ha mancat algun minut més o una mica de calma per forçar la falta i acabar de remuntar el partit.