Jordi Ferrer        44´24´´        (15ª Falta Barça)

Faltes :

Vendrell :  10 + 13 = 23

Barcelona:   9 + 6 = 15

La pretemporada del Vendrell i el calendari  podien fer preveure el que ha passat en aquest partit, però desprès de la semifinal de la Supercopa davant el Liceo i veient com el Barça havia empatat 0-0 a Sant Sadurní o el Vic i el Liceo no havien pogut guanyar el seu primer partit de lliga, es podia pensar que el Vendrell estava a un alt nivell competitiu i que el Barça o els màxims favorits no són invencibles. Malauradament ha pesat més la primera sensació. És quasi impossible que el Barça tingui dos partits seguits negats de cara al gol, però el Vendrell campió de la darrera Copa (i no diem de la primera perquè està totalment canviat) no pot donar-li una victòria tan fàcil al Barça. La veritat és que el Barça ha marcar aviat, però més aviat havia marcat la darrera temporada i es va arribar amb igualtat al descans. De fet és el tercer cop que el Barça s´avança abans del minut 1 i semmpre abans del minut 9 havia obert el marcador. Ha estat la primera rematada, dins l´àrea Pablito aconseguia posar per davant al Barça. El Vendrell ha reaccionat bé en atac i ha tingut més d´una ocasió per empatar. Però novament Pablito llençant des de fora l´àrea i en una rematada d´exhibició ha sorprès Gullem Fox; en menys d´un minut Marc Torra es treia un tret creuat col-locat a dalt que posava el 0-3. En poc més de 4 minutos i sense haver encara començat ni a fer cap jugada colectiva el Barça quasi havia sentenciat el partit. El Vendrell ha tingut ocasions però el marcador ja pesava molt i Egurrola estava a un nivell molt alt. Miras ha vist la blava als 10 minuts ; l´aturada de Fox davant Marc Torra podia haver donat ànims però amb la superiritat el Barça ha trigat uns 20 segons en trobar espai i Panadero de fora l´àrea ha aconseguit el 0-4. Dos minuts i mig desprès un llençament de lluny el desviava davant porteria Lluís Ferrer i el Vendrell aconseguia marcar. No havia passat un minut que Miras ha disposat d´un penal. ës l´unic moment en que el Vendrell podia haver entrar una mica en el partit. Egurrola ha aturat i el Vendrell encara esperonat per fer un segon gol que aixequès la graderia ha perdut una bola a mitja pista i Pablito s´ha anat sol i ha aconseguit el 1-5; aquí ja s´ha acabat completament el partit. Raúl Marin sortint darrera la porteria ha col-locat la bola per algun angle desconegut i posava el 1-6. Fox li ha aturat a Marín una directa abans del descans, però en una errada defensiva per no acabar de treure la bola de làrea i a manca de menys de dos segons Pablito a plaer marcava el 1-7. Un resultat escandalòs, sobretot perquè el Barça no havia començat a apretar, perquè ho havia aconseguit sense cap mena d´esforç.; el Barça no havia jugat gaire millor que a la primera part de la final de Copa a Lleida.

A la segona part ja no hi havia cap mena d´història. Tot i haver menys gols el Barça ha estat més superior al Vendrell que durant la primera part; l´unic que li ha faltat és l´efectivitat o la necessitat de fer més gols. Algunas boles al pal, i més desencert per evitar una golejada històrica . Jordi Creus als dos minuts ha llençat una falta directa amb força habilitat en la finalització i posava el 2-7. Semblava que Chus sortia amb més confiança almenys que Guillem Fox . Marc Torra novament ha col-locat una bola dins amb un tret de fora l´àrea. Chus ha evitat que Matías Pascual augmentès el marcador amb una directa. Al 43 una blava a David Martínez donava la quarta directa al Barça que tampoc superava a Chus, aquest cop Pablito que ja havia fet 4 al primer temps. Chus s´ha lesionat i ha tornat Fox. ha estat a la cinquena quan el Barça ha marcat de directa, aquest cop Raül Marín, Seguidament  fallava la directa Jordi Ferrer. Entrada d´Aleix Cid pel vendrell i Sergi Llorca al Barça al tram final. El jugador del planter blaugrana ha llençat fora un penal al darrer minut. El Vendrell s´haurà de refer de seguida d´aquest marcador per sortir amb possibilitats de puntuar a la pista del Reus