Xavier Costa         7´ 04´´     (Marca el remat)

Eloi Albesa   47´ 20´´    (10 ª falta Blanes)

Faltes

Blanes :   7 + 3 = 10

Vendrell :  5 + 3 = 8

El Vendrell continua sumant  fora de casa: amb aquest ja acumula cinc triomfs consecutius lluny de la seva pista (Copa del Rei i Europa apart). Davant un Blanes molt necessitat i amb la baixa de Jepi Selva semblava que seria complicat mantener el nivell de triomfs. La freda pista de Blanes va acabar tenint més color amb els aficionats del Vendrell desplaçats.

El Blanes va començar buscant el gol i als 3 minuts el trobava en un llençament de mitja pista de Grasas que agafava una mica d´alçada i entrava amb velocitat a la portería de Molina. Però nomès treure de centre Ángel responia amb una rematada al travesser. El Vendrell va començar a posar a prova a Llaverola i als 7 minuts va arribar una pasada a Costa dins l´àrea que va caure davant Grasas. Es va assenyalar penal: Costa va llençar i el refús de Llaverola amb una cama el va agafar el mateix Costa que es va escorar cap a l´esquerra i va aprofitar que Llaverola havia sortit completament de la portería i estaba estirat per quasi a plaer posar l´empat. Minut i mig desprès Barroso va fer una jugada personal entrant dins l´àrea i superant la sortida de la porteria de Llaverola amb l´stick aconseguia aguantar l´equilibri, superar-lo i posar la bola en el forat que havia deixat lliure. Amb el 1-2 el Vendrell es va fer amb el domini del partit. El joc , les ocasions ,  arribar a les boles abans , tot semblava favorable. Als 16 minuts el Vendrell robava una bola en defensa quasi a fons de pista i una falta de Francesc Bargalló per darrera a Costa era sancionada amb una molt rigurosa blava i directa. Eloi Albesa transformava el 1-3 col-locant-li la bola a Llaverola. A manca de 4 minuts en un contracop Óscar cedia a Barroso que travessant la línea de mitjos feia un tret de lluny a l´escaire de Llaverola. El Blanes no trobava la manera d´aturar al Vendrell ni d´escurçar les distàncies , i els sues llençaments de lluny cada cop tenien menys puntería.

Al segon temps el Vendrell ha anat baixant el ritme. Tot i que ha tingut algunes ocasions puntuals i ha controlat bé en defensa el partit cada cop es veía més que si el Blanes tenia paciència podía entrar dins del partit ja que el joc s´havia anivellat i cada cop Bargalló apuntava millor a porteria i Teixidó estaba donant més joc al seu equip. Als 11 i mig una passada de mitja pista de Bargalló que tallava Costa s´assenyalava un penal contra el Vendrell quan lluny de la bola queia Kimi Ridaura dins l´àrea en lluïta amb Óscar Ruiz. El penal l´ha llençat Kimi i ha refusat Molina a la banda; el mateix Kimi ha agafat el refús i quan arribaven els defensors ha creuat la bola col-locada superant a Molina. Restaven encara 9 minuts quan Francesc Bargalló de més de mitja pista ha llençat quasi ,  ras la bola ha botat una mica a terra i ha superat Molina . Amb el 3-4 el Blanes ha apretat una mica i si bé el Vendrell no ha patit en excès fins el darrer instant ha hagut d´aguantar el marcador i podría haver empatat el Blanes. A maca de 2´40´´ el Blanes feia la desena falta , de Kimi sobre Costa. El jugador del Blanes ha donat algún cop posterior a la falta per darrera i finalment els àrbitres han optat per posar blava tant a Kimi Ridaura com a Costa. Eloi Albesa no ha superat Llaverola i als darrers instants els àbitres no han volgu xiular alguna que altra falta clara contra un Blanes que ha anat a totes per intentar salvar algún punt. El Vendrell manté el tercer lloc amb 44 punts i amplia distàncies i el Blanes amb 22 punts té un calendari per tremolar i veu desprès dels partits del diumenge com Sant Feliu amb 19 punts i SHUM i Calafell amb 18 punts amenacen la seva permanència