Xavi González          43´01´´ Blava  (per protestar)
Faltes
Lloret :     10 + 7 = 17
Vendrell :   9 + 4 = 13

Gran final de festa per una brillant temporada. L´equip que es jugaba més era el Lloret ja que guanyant i esperant que o bé Voltregà o bé Igualada no guanyessin que tenien compromisos molt difícils (tots dos van perdre) s´assegurava jugar la CERS. Però l´equip que va sortir molt més endollat a la pista va ser el Vendrell dins que tots dos equips, especialmente el Lloret van jugar un partit que per moments semblava més un entrenament o potser un partit d´exhbició tipus OK Stars que un de competició oficial. Nomès treure de centre va arribar el primer gol. Costa revia la bola a l´àrea i donava en el patí de Rodri. Un penal que encara que en directe quasi no es va veure tampoco es va protestar. Jepi Selva va fer el llençament obrint el marcador. El Lloret va donar una sensació des d´inici de falta absoluta de tensió defensiva i al minut i mig el Vendrell s´emportava una bola a mitja pista, Costa llençava fora ajustat al pal, la bola sortia per l´altre cantó i Selva arribava abans que el seu marcador per rematar ras al pal de Serra que no va poder arribar per cobrir-ho. Sense posar-se encara les piles el Vendrell ja guanyava 0-2 i a partir d´aquest moment el domini del partit durant molts minuts va ser del Vendrell; l´equip roiginegre elaborava molt més el joc, defensava bé  i s´anticipava a totes les boles. Al Lloret no li durava gens la posesió ja que llençava de qualsevol lloc rebotant quasi sempre les boles en els sticks dels jugadors del Vendrell i sense quasi trovar la portería de Gerard Camps.  Als 11 minuts arribava el 0-3; Ángel darrera la porteria va cedir darrera a Costa que li demanava la bola i aquest creuava la bola entre Dani Rodríguez que cobria el primer pal i el porter Ferran Serra atent a l´altre i que no va arribar a temps de cobrir tota la portería. En els minuts posteriors el Lloret va despertar una mica en atac i va començar a trovar algún cop porteria. Rodri va ser objecte de penal als 15 minuts i Pelicano aconseguia en el llençament el 1-3 col.locant la bola a l´escaire. No havien passat dos minuts encara quan un altre penal podía haver ficat al Llorer al partit. Aquest cop el llençament va anar per baix i Camps va refusar amb el guant. El partit  va començar a tenir més ocasions a un i altre costat però sempre amb més perill vendrellenc i més sensació d´ampliar distàncies en el marcador. Serra que no havia estat molt encertat en els gols va començar a tenir feina i intervencions de mèrit ; també Gerard Camps feia bona feina. Tots dos equips van acumular moltes faltes a la primera part i a 35 segons del descans Eloi Albesa podía haver ampliat el marcador en una falta directa per acumulació que Serra va aturar. S´arribava al descans amb el 1-3 mateix marcador final que havia obert la la lliga 2010-2011 el 2-10-2010.

Si al primer temps el partit no semblava per moments de competició al segon temps va semblar una exhibició total. El Lloret ha estat el quart equip màxim golejador superant al Vendrell, Pelícano ha estat el màxim golejador de la lliga i Enric Torner ha acabat entre els 9 primers. En aquest darrer partit es van observar molt bones accions individuals d´aquests dos jugadors, especialmente Pelicano, de vegades més vistoses que efectives, però que a la vegada donaven més feblesa defensiva al Lloret que ha acabat encaixants 130 gols, els mateixos que ha marcat. Al minut de la segona part un peanl sobre Jepi Selva el transformava el mateix jugador posant el 1-4. Un contracop conduit per Barroso amb pasada a Jepi Selva va provocar un tercer penal favorable al Vendrell als 4 minuts. Óscar Ruiz el va llençar per acomiadar-se amb un gol però el llençament per baix el refusava Serra. Dos minuts més tard el Vendrell arribava a la desena falta. Pelicano llençava directament agafant embrenzida i feia el 2-4 en un llençament per alt que tocava el travesser abans d´entrar. Abans del minut 10 Lluís Ferrer aconseguia un gran gol sortint darrera la portería i aixecant la bola igual que Jepi Selva o Raúl Marín al Reus ho han fet en d´altre ocasions; era el millor gol del partit i el primer dels tres consecutius que va aconseguir el jugador vendrellenc. LA bola anava d´una portería a una altra en pocs segons i en un contracop Óscar Ruiz cedia a Lluís Ferrer que es plantava sol dins l´àrea davant Serra i feia el 2-6. Havia passat mig minut quan en un altre contracop tres contra dos, Ángel cedia a Lluís Ferrer que abans d´arribar a l´àrea feia un llençament per alt aconseguint el 2-7 que completava un hat-tick en nomès quatre minuts. Però el joc va continuar igual i el Vendrell enlloc d´administrar un aventatge ja quasi insalvable pel Lloret va a anar a buscar més gols i el Lloret ho va aprofitar per posar-se en un no res a nomès dos gols. En menys de 30 segons arribava el 3-7 en una gran jugada individual d´Enric Torner que entre tres adversaris desde darrera la portería aconseguia fer una pasada al segon pal a Víctor Crespo que a plaer fusilava a Gerard Camps. El Lloret tenia aquí les sevs millors ocasions en pocs minuts fins que arribava a aconseguir dos goles consecutius a manca de 8 minuts. El primer s´originava en una altra rápida acció de contracop amb pasada inicial de Dani Rodríguez, pujada per banda dreta de Crespo i aistència en safata al segon pal per Enric Torner que posava el 4-7 i seguidament un penal d´Aragonès sobre Torner el transformava Pelicano en el 5-7. Però la posible remuntada del Lloret s´acabava aviat. Segons desprès arribava la quinzena falta del Lloret i Jepi Selva la transformava al seu estil personal d´aixecar la bola a l´aire i anant.la acompanyant fins posar-la dins. I uns quants segons més tard una protesta de Xavi González li costava la blava el que deixava dos minuts en inferioritat al Lloret. Encara va haver més ocasions en un partit que tot i els vatorze gols podria haver tingut més gols per ambdòs bandes. A manca de 2 minuts un llençament de fora l´àrea de Costa el refusava Serra i Jepi Selva atent arribava de darrera i feia el seu cinquè gol del partit que deixava el definitiu 5-9 i el col.-locava segon màxim golejador de la lliga

Finalment el Vendrell acaba la lliga tercer amb 59 punts. Els vendrellencs han estat terribles fora de casa ja que han aconseguit 26 punts a casa i 33 com a visitant. Amb 8 equips ha guanyat tots dos partits, amb 4 (Barça, Liceo, Reus D i Lleida) ha perdut tots dos , amb l´Igualada va perdre a casa i ha guanyat a fora i amb Vic i Calafell ha empatat a casa i ha guanyat a domicili. Nomès en el partit a casa davant l´Igualada l´equip ha fet un mal partit,  mentre que en tots els altres ha donat més o menys la cara la major part del partit inclús perdent. Si sumem els triomfs a la Copa del Rei i a la Copa CERS el Vendrell ha aconseguit en partits oficials :