3-1 Xavier Barroso     29´32´´   (Penal)
3-2 Juan José López   38´17´´   (Falta directa)
4-2 Eloi Albesa           39´ 20´´  (Falta directa)

Targetes :

Carlos Pérez             29´31´´    (Blava)

Faltes directes/penals no transformats :

No hi ha hagut

Darrer partit al Club d´Esports d´aquesta magnífica temporada. Al Vendrell novament se li ha atragantat l´Alcoi a la primera part. L´equip ha sortit amb tot a l´equip inicial, amb el capità Óscar Ruiz enlloc d´Albesa. Als primers minuts ha intentat obrir aviat el marcador però el temps  ha començat a còrrer sense massa encert de cara a porteria. Quan ha començat a tenir ocasions entre els tres Pals, Aceituno ha començat a respondre com fa un any i començava a recordar el partit força al jugat llavornsl. Tots dos equips han acumulat faltes aviat, sobretot al primer tram de la primera part acabant amb 7 al descans. Quan el Vendrell ha fet tots els canvis el partit ha començat a descontrolar-se encara més, amb atacs amunt i avall d´un i altre equip i començava a presagiar-se que l´Alcoi es podia avançar com així ha estat. Als 19 i mig  Kilian ha combinat amb David Aguilar que li ha tornat al segon pal on Kilian ha rematat 0-1. Així s´arribava al descans que era el millor que podía passar per sortir amb una altra cara a la segona part.

Els primers cinc minuts de la represa no han pogut començar millor pel Vendrell que ha posat la directa i ha donat la volta al partit. Abans del minut 3 Jepi Selva ha aprofitat una errada dels alacantins i s ha emportat una bola a mitja pista sol, i des de fora l´àrea ha llençat fort i ha batut a Aceituno. Mig minut més tard s´ha lesionat sol Marc Figa i desprès d´un temps mort i havent passat un minut de l´empat una pasada de Barroso cap a Costa desmarcat al segon pal ha acabat amb la rematada de l´ampostí que posava el 2-1. Mig minut més tard s´ha assenyalat blava i penal a Carlos Pérez per una empenta a Costa davant la porteria lluny d´on estava jugant-se la bola. L´ha llençat Barroso i ha posat el 3-1. A partir d´aquí el Vendrell ha tingut força ocasions per ampliar el marcador però el porter compostelà ha mantingut viu el seu equip. L´Alcoi ja ha tingut un llençament al travesser per escurçar el marcador. A diferència del primer temps s´han assenyalat poques faltes; tot i això la desena ha arribat favorable a l´Alcoi en una falta de Barroso sobre Candanedo que fregava la blava, almenys per la forma com ha caigut l´ astur-mexicà de l´Alcoi. La directa l´ha transformat l´altre asturià, el capità Juanjosé López posant emoció novaent al partit. Nomès un minut desprès una falta en zona atacant dels visitants ha estat sancionada com directa sense suposar una targeta blava. Eloi Albesa ha transformat el 4-2. El partit encara ha tingut ocasions del Vendrell per ampliar però poc a poc s´ha anat apagant convertint-se en un homenatge a diversos jugadors. A manca de 8´39´´ Molina s´acomiadava  de l´afició donant entrada a Gerard Camps; desprès d´un gran gol de Jepi Selva invalidat per aixecar massa l´stick al rematar s´ha produit un canvi múltiple amb l´acomiadament de Jepi Selva, Xavi Costa, el capità Óscar Ruiz i possiblement Xavi Barroso; també Gerard Camps saludava al públic. El partit acabava amb 4-2; el Vendrell de moment continua tercer i si guanya a Lloret o si el Reus no guanya a Calafell,  acabarà en aquest lloc la lliga. Al final s´ha entregat una placa a Óscar Ruiz que ha estat set temporades el Vendrell visquent els dos ascensos fins a la máxima categoria, la consecució de la Copa del Príncep i els dos títols de Copa del Rei i de la CERS. Ara caldrà   veure com s´acaba d´armar el Vendrell per la propera temporada ja que amb la sortida d´Óscar i si Barroso no continuès es necessiten dos recanvis més mínim i algún d´ells ha de ser de nivell, apart de triar un segon porter.