Helder Nunes         47´28´´     (10ª falta Vendrell)

Faltes :

Vendrell :   4 +8 = 12

Porto :         2 + 11 = 13

40 Minutes per somiar , per escriure en lletres d´or una de les millor s nits de la història de l´hoquei vendrellenc.
10 minuts de desastre, de desesperació, de veure el que ja hem vist tota la pretemporada i el que portem de temporada . Això ja va passar a Calafell a la Copa Penedès que en 6 minuts es va passar de guanyar 1-5 a perdre 7-5

Un triomf que estava quasi fet (fins i tot un empat) hauria donat opcions de passar a quarts de la Copa d´Europa i un impuls per intentar el miracle de guanyar els 5 partits que queden a la primera volta per entra a la Copa si algun marcador més afavoreix.

En 2 mesos Pere Varias ha llençat per terra tot el que havia construit Guillem Cabestany en quatre temporades

Desprès d´això quedarem fora d´Europa i  tots es equips s´acabaran de donar -se compte que qualsevol li pot remuntar un partit al Vendrell.

M´atreveixo a donar un pronòstic : a Manlleu empat apurat  i gràcies ; amb el Tordera primer triomf a casa per no caure al descens, seguit d´una dolorosa derrota a Lleida entre setmana i una golejada a Porto

Ja fora de tota opció matemàtica d´entrar a la Copa l´estocada vindrà amb la derrota a casa davant l´Alcoi.

El Vendrell arribarà amb 12 punts a Igualada on amb sort esgarraparà un altre empat al que se li donarà molt mèrit

El Tourmale de la segona volta deixarà al Vendrell enfonsat amb 13 punts a la zona de descens la jornada 19 i veient la copa per la televisió

Una derrota o empat a França combinada amb un triomf del Valdagno davant el Porto deixarà sentenciada la Copa d´Europa, i ja no caldrà ni esperar si guanyem de més de 5 gols al Valdagno