Penals no transformats :

Faltes directes no transformades

Pol Galbas     17´00´´          Per 10ª Falta Vendrell

Àrbitres : Rubén Fernández i Juan J Prades

El d´avui ha estat un derbie amb menys ambient que els anteriors ; sí que els que ha asistit Estrellats i ORN li han posat tot el que cal com sempre, però globalment el públic no ha acabat de respondre en asistència i inclús la zona de més animació del Vendrell no estava plena com en les grans ocasions. Si en un derbie no respon la gent que passarà en un partit dimarts a la nit contra qualsevol altre equip. El Vendrell ha fet quasi tot el que calia per
guanyar el partit però nomès li ha faltat una cosa : guanyar-lo. Desprès d´un inici amb 4 faltes en contra en tres minuts el Vendrell ha agafat la batuta del partit. Sergio Miras ha estavellat amb un potent xut llunyà la primera bola al pal. Poc a poco arribaven més ocasions i s´intensificava el domini vendrellenc. Arellano ho aturava tot. El Calafell arribava en comptades ocasions; almenys Fox semblava bastant segur. David Martínez ha estavellat una altra bola al pal en un contracop. El Calafell també l´ha tingut en una bola que ha estavellat al travesser i al tram final alguna que altra intervenció providencial d´Arellano deixava el 0-0 al marcador. El Calafell s´havia defensat com calia. El Vendrell ha continuat igual a línici de la segona part i finalmente asistència de Miras a Creus que al límit de l´àrea creuava una bola a dalt i obria el marcador. Les ha tingut el Vendrell per fer el 2-0 de seguida però aquest gol no ha arribat i el Calafell ha començat a jugar. La desena falta del Vendrell era l´ocasió per empatar però Fox aturava a Galbas la directa. Poc més d´un minut desprès una passada dins l´àrea superava la defensa del vendrell i Oriol Palau davant Fox aixecava la bola per sobre el porter del  Vendrell. Era l´empat 1-1 i el Calafell ha anivellat el joc, ha sabut tenir més la bola i deixar passar els minuts; el Vendrell estava obligat a guanyar i cada cop estava més precipitat i cansat. Tots dos equips han acabat a una de la directa.

Lamentablement el Vendrell ha dit pràcticament adeu a jugar la Copa ; amb nomès 5 punts es troba a 8 ó 9 punts ja superat el meridià de la primera volta. A més equips com el Calafell que no són en posició de Copa li treuen 6 punts havent passat també tot el Tourmalé . SI dimarts es perd a Vic el Vendrell estaria obligat a guanyar els 7 partits que li resten per sumar 26 punts que probablement puguin donar accès a la Copa (amb nomès un empat es quedaria per sota dels 25 punts amb els que va passar angúnies per ficar-se dins). Ni tan sols el golaverage en cas d´empat a punts li es gens favorable. El problema més greu és que nomès el fet de guanyar un partit sembla missió quasi impossible