Eloi Albesa    41´ 34´´      (15ª Falta Barça)

Faltes :

Barcelona:   7 + 10 = 17

Vendrell :   12 + 8 = 20

El Moritz Vendrell ha estat capaç de disputar un partit des del primer minut fins al darrer al Palau Blaugrana i ha estat més a prop que mai de puntuar  a una pista on mai ho ha aconseguit en la seva història (els dos únics triomfs i punts aconseguits pel Vendrell com a visitant davant el Barça es remunten als anys 1966 i 1968 al Campionat de Catalunya al Palacio de los Deportes de Barcelona, abans de la construcció del Palau Blaugrana).

El Barça no ha pogut des de bon inici superar la defensa del Vendrell que s´ha tancat molt bé a la primera part i no ha donat gaire opcions de posar a prova a Molina en el primer tram del primer temps. El Vendrell intentava sorpendre al Barça al contracop però ha tingut molt poques  opcions de posar a prova a Egurrola. Tots dos equips han acumulat força faltes en aquest intens inici defensiu. A mida que avançava el primer temps és el Vendrell el que ha seguit acumulant faltes; els moviments a la banqueta li han donat més poder ofensiu al Barça  i Molina ha començat a salvar alguna ocasió força clara dels blaugrana per avançar-se. A manca de 6´46´´ arribava un penal favorable al Barça fuït de la pressió sobre la porteria vendrellenca. Sergi Miras llençava i la bola anava desviada. No havia passat encara mig minut quan una bola dividida a la banda a mitja pista l´ha guanyat Óscar Ruiz i Pablito que arribava tard li ha fet falta amb l´stick. Els àrbitres han considerat l´acció blava i falta directa. Eloi Albesa transformava la jugada i avançava al Vendrell. El Barça apretava encara més i a la segúent jugada la bola estava apunt d´entrar però el pal i el braç de Molina ho evitaven. En una acció personal de Jepi Selva desbordant a Sergi Miras, rebia falta per darrera i novament el Barça rebia una blava i directa en contra. Restaven 3´44´´ i era difícil transformat tan seguit dues: Egurrola ha aturat la directa. Amb un jugador més el Vendrell normalment no aprofita els aventatges i així ha estat : el pitjor és que com d´altres vegades encaixa algun gol. Ha arribat la novena falta i per no guardar distàncies s´ha assenyalat la desena. Marc Torra ha transformat la directa aixecant la bola per sobre Molina. I a punt amb un menys Torra ha estat a punt de donar la volta quan s´ha aescapat sol i Molina ha salvat el gol. Abans del descans Albesa rebia una blava per alguna protesta d´una falta.

A la segona part el Vendrell ha sabut aguantar la inferioritat numèrica. Ha arribat abans del minut 4 a la quinzena falta però aquest cop Molina li ha aturat a Marc Torra el llençament. Aquest cop no ha passat com fa 7 mesos quan l´equip es va anar enfonsant al segon temps i ha continuant defensant fort ; al Barça a mida que passaven els minuts li costava més i el Vendrell començava a ser força més perillòs quan arribava a porteria podent avançar-se qualsevol dels dos equips. El Barça ha arribat a la desena falta abans de la meïtat del segon temps i Eloi Albesa ha posat davant el Vendrell. El Barça ha posat la directa durant uns minuts i finalment en un llençament fora que ha donat a la tanca de fons de pista i ha sortit per l´altre banda Pablito Álvarez molt atant  ha rematat ràpid a dalt abans que Molina puguès reaccionar. Quedaven menys de 10 minuts i el partit estaa igualat. El Vendrell ha demostrar ser un equip ambiciòs i en el següent minut i mig ha disposat de dues boles al pal i alguna ocasió més fins que ha forçat la quinzena falta del Barça. Novament es podia posar per davant però Egurrola ha aturat el llençament d´Albesa. Els minuts passaven i el Vendrell semblava controlar bés el partit i estava a prop el poder esgarrapar un punt. Quan quedaven poc més de 3 minuts una rematada del Barça que semblava era el tercer l´han tret entre Molina i la defensa com han pogut ; la bola l´ha agafat Marc Torra en la següent jugada a pista pròpia ha avançat agafant velocitat i ha trobat espai per la dreta per fer el llençament del 3-2. El Vendrell ja ha buscat l´empat a la desesperada  i el Barça amb la bola ha aguantat fns força la vintena falta a manca de 23 segons pel final. Marc Torra l´ha transformat en primera instància tot i que havia sonat la butzina a mitja jugada i el crono estava aturat i en la repetició novament ha transformat el llençament fent el definitiu 4-2 . Per primer cop es pot dir que el Vendrell ha entrat definitivament en la èlit de l´hoquei i és capaç de disputar el partit a qualsevol equip en qualsevol pista.

Liceo i Barça es destaquen i el Vendrell manté el tercer lloc desprès de les derrotes de Reus Deportiu i Vic però tot s´apreta ja que el novè classificat i proper rival Igualada (per tema Copa Rei) és nomès a quatre punts