Lluís Rodero 48´57´´(10ª falta Vendrell)

Faltes :

Llista Blava 1 + 4 =  5

Vendrell :   4 + 9 = 13

Moment complicat de la Lliga. Hem passat de quasi tocar el cel a una caiguda lliure  en la classificació. El Vendrell ha sortit a Lleida amb la necessitat d´obtenir un marcador positiu per continuar depenent de sí mateix per estar entre els quatre primers al final de la primera volta. La imatge ha estat millor que davant l´Igualada a la primera part, però davant s´ha trobat un equip que es troba en un moment immillorable. El Lleida que tenia l´objectiu de mantenir la categoria i que va començar amb tres derrotes la Lliga no podia ni somniat trobar-se la jornada  12 en quart lloc amb 22 punts. Si fa unes setmanes el Vendrell era l´equip que estava en ratxa , la ratxa ara del Lleida l´ha superat ampliament. El conjunt del Llista Blava està treient un rendiment increible al seu planter. El partit ha començat amb el camvi alas 23 segons del porter Lluís Tomàs per Estrada durant 4 minuts per un problema a les guardes. Les defenses d´ambdòs equips pràcticament no han donat opció de contracop al seu rival. Pràcticament no s´han assenyalat faltes, cap als darrers 12 minuts , i el temps passava sense que el marcador es moguès. Llençaments a porteria hi ha hagut força . El Lleida cada cop que veia forat llençava de qualsevol posició a falta de trobar  jugades clares per superar el sistema del Vendrell. Roger Molina ha tingut força feina, tot i que la major part de les boles no tenien massa dificultat. El Vendrell ha buscat més elaborar el joc i a mida que avançava el primer temps semblava trobar més ocasions que han fet intervenir Lluís Tomàs. Sense gols ha acabat la primera part i semblava que al segon temps l´equip que trobès primer una ocasió per foradar la porteria tindria moltes opcions d´emportar-se el partit o d´obtenir com a mínim algun punt. Semblava que el Vendrell estava un punt millor

Però al segon temps el Llista Blava ha sortit molt millor. Ha començat a desequilibrar més amb el seu joc al Vendrell i ha tingut les primeres ocasions. Als 6 minuts una decisió arbitral personal donava opció al Vendrell. L´àrbitre López Leyton ha decidit mostrar una blava al capità del Lleida Trilla per protestar una possible falta no assenyalada. Això era una directa pel Vendrell. Eloi Albesa ha fet una bona execució però Lluís Tomàs ha reaacionat amb grans reflexos per baix refusant la bola , i la rematada anava fora. Els següents 30 segons amb un més ha estat un taqui-gol del Vendrell : Barroso de lluny l´enviava al travesser, Eloi Albesa des de l´altra banda i per baix l´enviava al pal i finalment novament Barroso provava de fora l´àrea i la posava a l´escaire tocant el pal també la bola abans de´entrar. Era el 0-1 que lluny d´enfonsar-lo encara ha esperonat més al conjunt lleidatà. El Vendrell ha tingut les seves opcions en atac però cada cop ha patit més a darrera. Finalment en una jugada del lleida amb passades i refuosos en que cap jugador del Vendrell ha acabat de treure la bola de dins l´àrea Lluís Rodero ha quedat sol davant Molina, l´ha aixecada creuada ha donat al pal i la bola ha entrat suament per darrera creuant-se a l´altre costat. Arribàvem a la meïtat de la segona part i el Vendrell s´apropava a la desena falta. Arribats als 10 darrres minuts Jepi Selva enviava un llençament potent al travesser amb Lluís Tomàs batut ; en la següent jugada Marc Soler ha donat una mitja volta sorprenet i creuant la bola a l´escaire de Molina tocant també el travesser. Era el 2-1 i les cares dels jugadors del Vendrell ja deien que aquest partit s´havia perdut. Nomès treure de centre i atacant el Venrdell blava a Xavi Costa per alguna tonteria amb Dani López. Lluís Rodero ha executat bé la directa posava el 3-1 i encara que quedessin més de 9 minuts el partit pràcticament estava vist per sentència. Era la sensació, l´estat d´ànim d´uns i altres. El Vendrell ha perdut els papers i ha estat un equip desbocat completament. Cada jugador ha fet la guerra pel seu compte i la defensa pràcticament ha desaparegut. El Lleida ha trobat un aautopista per crear ocasions amb jugades de gol cantat que alguna intervenció de Molina o algun pal han evitat. A 4 minuts del final passada llarga amb Rodero més sol que un mussol a una cantonada feien que un dels màxims golejadors de la lliga s´anès amb calma davant Molina i col-loquès el 4-1. Ni la sort afavoria al Vendrell que en la següent jugada ha fet dues rematades consecutives al pal amb Lluís Tomàs batut. Alguna aturada miraculosa de Molina, alguna errada del Lleida i l´aturada del mateix molina a Rodero en la directa de la desena falta a manca d´un minut han evitat un marcador encara més ampli. El Vendrell ha passat d´una dinàmica guanyadora a una perdedora en una lliga que  a priori semblava que Barça i Liceo no tindrien rival
en la classificació i un munt d´equips podien optar al tercer o quart lloc. Així està sent vist la traiectòria del Vendrell les darrreres jornades o la del mateix Reus Deportiu que quan a punt va estar d´apropar-se a Liceo i Barça i es va quedar amb dos empats que li sabien a poc ha vist com ha sumat tres derrotes consecutives i es troba fora de llocs de Copa. El Vendrell va estar frec a frec per apropar-se al més alt de la classificació. Les derrotes van deixar bon sabor de boca pel joc però van suposar una ocasió perduda. Desprès l´equip ha sortit cada partit amb l´obligació de guanyar per continuar a dalt , per ser l´equip favorit i això ara està pesant. Ser entre els quatre primers passa per guanyar els tres partits (una derrota del Lleida a Riazor i del Vilanova a Vic la darrera jornada semblen factibles), però qualsevol partit costarà molt de guanyar i per ser entre els 8 primers mínim s´ha de guanyar al Sant Feliu i segurament guanyar o empatar davant el Lloret. Potser torni la bona dinàmica però de moment des del mateix Vic que ara sembla un peldany per sobre de la resta fins al Blanes o Noia, qualsevol equip (tret potser dels 4 darrers i el Voltregà) sembla tenir ocpions per ser entre el tercer i cinquè lloc a final de Lliga