Tirso Gómez   (falta directa)     24´04´´ (10ª falta Vendrell )
Tirso Gómez   (Penal )               33´45´´

Ángel Rodríguez (falta directa) 46´46´´ ( 10ª falta St Feliu)
Jepi Selva    (falta directa)         49´45´´  (15ª falta St Feliu)

El Vendrell ha assegurat estar entre el tercer i quart lloc a final de Lliga  i ha sentenciat pràcticament al Sant Feliu que ja no depenia de sí mateix i ara haurà d´esperar un miracle. El Vendrell ha jugat amb Gerard Camps a la porteria i ha repartit més minuts a tots els jugadors però quan ha estat necessari ha posat tot el que calia a la pista per assegurar els tres punts. El cert és que el Sant Feliu ha sortit més decidit a buscar el gol davant un Vendrell una mica menys intens en el joc que durant la lliga i que ha vist com al minut 6 en un contracop dos contra un, Altayó cedia a Marc Vila que davant Gerard Camps el driblaba i acabava aixecant la bola per fer el 1-0 , amb rebot en l´stick de Barroso. Semblava inclús que podía arribar un segon gol, però no havien passat tres minuts encara quan una relliscada a mitja pista d´un jugador local l´ha aprofitat Xavi Costa per sortir veloç al contracop i ha cedit a la dreta a Ángel que ha rematat fusilant Jordi García. Amb el 1-1 el Vendrell ha pogut frenar una mica l´empenta codinenca.  El marcador de faltes anava pujant pels dos equips amb un arbitratge que al mínim contacte no dubtava en assenyalar falta, moltes vegades en atac. Als 16 minuts una acció personal de Jepi Selva entrant dins l´àrea ha acabat amb penal per bloqueig amb l´stick . El llençament del propi Jepi significava el 1-2. A manca de 4 minuts des de pràcticament àrea propia Tirso Gómez ha tret una falta favorable al Sant Feliu  directament a porteria i Casabayó davant Gerard Camps ha tocat la bola aconseguint l´empat a 2. En menys de 2 minuts ha arribat la desena falta del Sant Feliu i aquest cop Ángel Rodríguez ha estat l´encarregat de llençar-la fent el 2-3. A menys d´un minut del descans era el torn del Sant Feliu per acumulació de faltes. Tirso Gómez ha tocat la bola i ha llenaçat quasi directament però Gerard Camps l´ha aturat així con el remat. Amb el 2-3 s´arribava al descans.

A la segona part els gols han trigat en arribar. Durant molts minuts el Sant Feliu ho ha intentat però no ha pogut crear gaire perill davant un Vendrell millor col-locat que al pincipi. La millor ocasió ha estat un penal en aquesta ocasió per una empenta de Costa.  Ha llençat directament Tirso i la bola ha anat al pal. Als darrers 10 minuts s´ha intensificat el joc amb un Sant Feliu que se la tenia que jugar. Primer Jepi Selva en una nova acció personal ha forçat un altre penal similar al primer. Novament llençava Jepi i aconseguia el 2-4. Però mig minut més tard s´ha assenyalat un extrany penal a l´àrea del Vendrell ( potser per aturar la bola Camps en segona instància arrastrant-la amb l´stick per retenir-la , o algún patí que no s´ha vist). Marc Fajas ha llençat per alt i ha posat el 3-4. A manca de 5 minuts una genialitat de Jepi Selva des de darrera la portería aixecant la bola al mg de l´àrea i rematant pràcticament entre tres adversaris posava un 3-5 que podia ser quasi definitiu i més quan a manca de 3 minuts el Vendrell disposava d´una directa per acumulació. Ángel novament ha llençat i aquest cop ha refusat Jordi García. A manca de 1´46´´ una falta inexistent assenyalada a  Barroso que era la catorzena ha donat origen a una directa ja que  al mateix temps s´assenyalava la quinzena per no deixar treure ràpid aquesta falta.  Marc Vila tocava la bola i directament llençava fort per alt aconseguit el 4-5. El Sant Feliu ha recuperat la bola  de seguida i ha arribat Mac Vila sol davant Gerard Camps que ha Salvat l´empat. Encara hi ha hagut emoció quan quedant menys d´un minut Jordi Garcia volia deixar el seu lloc a un jugador de pista i el Vendrell ha tallat la bola llençant a porta buida al pal quan el porter s´havia adonat i estava tornant enrere. Desprès ha deixat la porteria dues vegades pels dos darrers atacs del Sant Feliu. Entremig arribava una directa per la vintena falta a manca de 15  segons que Jepi Selva no ha aconseguit transformar.

Amb aquest marcador el Vendrell suma 53 punts i lluitarà amb el Reus per la tercera plaça. El Sant Feliu ja no pot donar caça al Calafell i ha de guanyar a Blanes i al Noia, esperar que el Blanes perdi a Alcoi i que el SHUM Massanet sumi com a màxim un punt sumant el partit amb el Vilanova i el de Sant Hipòlit, amb el que gairebé està sentenciat al descens, sobretot tenint en compte la situació del Vilanova i l´Alcoi que pràcticament surten ja derrotats abans de començar cada partit.