Eloi Albesa    (falta directa)  22´21´´    (10ª Falta Diessbach)

Eloi Albesa    (falta directa)  25´23´´    (Blava a P Kissling)

Michel Dantas (Penal)          30´49´´

Jordi Aragonès (falta directa)  36´52´´  (15ª Falta Diessbach)

El Vendrell ha complert i s´ha classificat pels quarts de final dela CERS. La eliminatòroa havia quedat ja gairebè sentenciada al partit d´anada tot i que si el Vendrell haguès vingut de Suïssa amb un empat o una derrota mínima (tal com va anar el marcador a l´anada) hauria hagut de patir una mica.

El Vendrell ha sortit els dos o tres primers minuts amb força intensitat de cara a aconseguir el primer gol i l´equip suís s´ha plantat molt fort en defensa;  als dos minuts i mig ja li havien assenyalat cinc faltes, totes pràcticament de forma consecutiva. El Vendrell ha estat una mica atascat de cara a crear o almenys culminar ocasions davant porteria i fins que no ha arribat el primer gol el conjunt suís ha sabut jugar amb certa tranquilitat quan tenia la bola, apurant la posesió, no deixant quasi sortir al contracop al Vendrell , dirigint el joc el brasiler Michel Dantas Zanini, ex del conjunt navarrès del San Antonio. Ha estat al minut 9 quan una combinació Jepi Selva - Óscar Ruiz - Lluís Ferrer ha acabat amb la rematada del davanter vendrellenc que obria el marcador. Tot i això el Diessbach, que s´ha mostrat com un equip bastant més complicat que el Darsmtad alemany, ha aguantat molt bé el primer temps, ja fos per la bona actuació del porter  Mülheim o per la falta d´encert de cara a porteria del Vendrell. En qüestió atacant però pràcticament no ha donat cap ensurt al Vendrell ja que no ha pogut elaborar jugades clares d´atac i molts pocs llençaments han trobat porteria. El Vendrell anava donant minuts per igual a quasi tots els seus jugadors i el Diessbach anava apurant als seus homes titulars, nomès amb l´intercanvi dels portuguesos (Eduardo Rodrigues per César Torres) i l´entrada de Wegmüller per donar descans a d´altres companys. Abans del minut 16 Barroso s´escapava al contracop en tallar una bola i era objecte de penal per part de Wegmüller: el llençament del propi Barroso ha anat molt desviat i la rematada l´ha aturada bé el meta suís. A manca de 2 i mig pel descans la desena falta tampoc servia per augmentar el marcador i Eloi Albesa no podia superar el porter Mülhem que li posava l´stick a la bola abans que puguès rematar a porteria. A manca de mig minut en treure ràpid una falta el Vendrell, Xavi Costa feia una passada aixecant la bola i per alt Aragonès rematava a gol però potser per aixecar l´stick més del compte o rematar cap avall (molt dubtòs) el gol era invalidat.

La segona part ha estat per minuts més moguda. En la primera acció pràcticament Jepi Selva ha agafat velocitat i en driblar Kissling l´ha derribat amb l´stick el que suposava blava i directa. Tampoc Eloi Albesa ha superat Mülheim ni en els dos minuts següents ha marcat el Vendrell. Els del Baix Penedès li han donat més velocitat al joc buscant el segon el que també ha donat alguna acció de contracop al Diessbach per intentar igualar el partit. En aquest intercanvi d´atacs Óscar Ruiz ha pujat per la banda esquerra i de fora al´àrea ha aixecat per alt una bola col-locada que suposava el 2-0. En treure de centre una passada llarga de l´equip helvètic estat controlada amb l´stick en defensa per Lluís Ferrer a qui la bola li ha donat al patí a la línia d´àrea en sortir al contracop. Els àrbitres han assenyalat penal en contra i Gerard Camps ha refusat el llençament per baix de Dantas (que a Pamplona o Suïssa li havia fet més d´un al Vendrell però que a la pista vendrellenca encara no ha vist porteria).  Tres minuts deprès una acció individual de Jepi Selva driblant més d´un rival i arribant dins l´àrea acabava amb una rematada queient que amb sort s´aixecava amb algun rebot i li passava per sobre a Mülheim. Era el 3-0 que en treure de centre era respost pel Diessbach: el capità Pascal Kissling des de darrera porteria sortia ràpid i fent la pantalla Dantas per cobrir la visió de Camps li posava la bola pel forat del primer pal. Amb el 3-1 ha continuat el domini del Vendrell que a la segona part ha tingut més ocasions que a la primera tot i que tampoc acabaven d´arribar molts gols.
Arribats a la quinzena falta Jordi Aragonès ha executat la directa però tampoc entrava, en un dels punts negres del Vendrell aquesta nit que a més marca una tendència de baix percentage d´encert a les darreres jornades en jugades a bola aturada. Un llençament de Barroso de mitja pista al travesser i força ocasions no s´han vist materialitzades fins els darrrers instants : a 4 i mig del final Ángel des de darrera la porteria ha fet una bona jugada individual anant-se dins l´àrea i posant la bola a l´escaire en donar la volta. Quan quedaven menys de 2 minuts una passada dins l´àrea de Jepi Selva cap a Costa acabava amb una rematada suau dins que posava el 5-1 definitiu

Ara novament el Vendrell jugarà contra el Forte dei Marmi (que remuntava un 5-3 guanyant 7-2 al Barcelos) , en aquest cas en quarts de final enlloc de vuitens, el que li dona opció d´entrar a la Final Four de la CERS cas de superar l´eliminatòria. Novament si no hi ha canvi la tornada es jugarà al Vendrell. L´hoquei italià està d´èxit amb el Breganze (que guanyava a Blanes) i el Giovinazzo que remuntava davant el Merignac. Si fa un any nomès el Bassano va plantar-se a quarts de final , aquest cop li acompanyen aquests tres equips. El Vendrell es creuaria si guanya amb el guanyador del Breganze- Bassano ; per l´altre banda del quadre Vilanova- Giovinazzo i Vic - La Vendenne