Eloi Albesa (falta directa)   21´20´´ ( 10ª falta St Feliu)
Marc Vila   (falta directa)   29´01´´ (per blava a Costa )
Jepi Selva    (falta directa)  35´44´´  (15ª falta St Feliu)
J R Altayó    (falta directa)  46´40´´   (10ª falta Vendrell)

Victòria molt necesària pel Vendrell desprès de les quatre derrotes consecutives a la OK Lliga. Els locals han sortit decidits a obir el marcador en els primers minuts. La primera gran ocasió l´han tingut en un penal sobre Xavi Costa dels que pràcticament no veu ningú , davant de porteria , quan la bola era a mitja pista, així que és difícil opinar sobre si la decisió ha estat o no encertada. El llençament de Barroso l´ha aturat Jordi García i també la rematada. El porter del Sant Feliu que també va ocupar la porteria fa 3 temporades (en aquell intens 7-6) en el lloc del abans titular Pere Turón, ha tingut uns primers minuts de molt encert , molt ràpid de reflexos en els primers llençaments perillosos del Vendrell. La superioritat del Vendrell no es traduia en el marcador i a mida que passaven els minuts sembalava baixar una mica aquesta intensitat inicial. Això sí , el Sant Feliu s´ha vist forçat a  acumular moltes faltes per frenar una mica l´atac vendrellenc. Dues perdues de bola a mitja pista han donat les millor opcions al Sant feliu ; en la primera Marc Vila s´ha anat tot sol i ha llençat a mitja distància sense punteria. En la segona, als 11 minuts Barroso s´ha vist forçat a entrar per darrera amb l´stick per evitar la rematada dins l´àrea fent un clar penal. El llençament de Jassel Oller per baix l´ha refusat Molina i la rematada ha sortit fora ajustada. No havien passat tres minuts quan Costa ha forçat un altre penal sortint de darrera la porteria amb la bola, molt dubtòs també. Aquest cop ha llençat Óscar Ruiz i tot i fer-se repetir per al moure´suna mica abans el porter codinenc el segon intent també l´ha refusat llarg sense donar opció a una rematada. Tots dos equips havien  fet sortir pràcticament a tots els jugadors que tenien a la banqueta i el 0-0 no es movia. Ha estat Jordi Aragonès qui darrera la porteria ha amagat com si anès ha passar per darrera i ha fet una passada al primer pal a Jepi Selva que ha controlat i ha rematat ràpid trobant-li el forat a Jordi García per obrir el marcador. Restaven 6 minuts pel descans i a manca de 3 i mig ha arribat la desena falta del Sant Feliu. Eloi Albesa no ha pogut ni acabar de rematar ja que Jordi García atent amb l´stick li ha tret la bola abans que ho fes.
Al descans un mínim aventatge just pel Vendrell que tot i que podia haver aconseguit algun gol més s´ha trobat amb un equip que ha fet bona tasca defensiva.

Al segon temps el Vendrell ha continuat sense sentenciar. Gerard Camps ha substituit Roger Molina a la porteria que semblava no trobar-se bé. Als 4 minuts Xavi Costa ha fet una falta quan l´havien driblat que tot i que l´àrbitre que estava més a prop havia assenyalat com acumulativa el principal li ha tret la blava i ha xiulat directa. El llençament de Marc Vila per baix l´ha refusat Gerard i el Vendrell ha aguantat bé la bola amb un jugador menys i ha defensat sense gaire ensurts. Però just mig minut desprès de recuperar el darrer jugador una jugada amb passada llarga del Sant Feliu deixava quasi sol a Altayó davant porteria : Gerard Camps refusava però la bola ha tornat a Altayó que ha controlar i ha rematat dins la porteria. Amb el 1-1 el partit es posava molt complicat i el Vendrell ha intensificat la màquina . Dos minuts desprès una bola que aixecava Jepi Selva fent una passada llarga la rematava a boca de gol pegat al pal Xavi Costa i aconseguia el 2-1. El Vendrell novament estava per davant però no acabava de sentenciar. Abans del minut 11 el Sant Feliu cometia la quinzena falta i aquest cop llençava Jepi Selva ; el de Ripolet ha aixecat molt hàbilment la bola rematamt per dalt però Jordi García atent ha refusat i també ha cobert la segona rematada. Els minuts passaven i tot i tenir relativament controlat el joc el Vendrell estava a prop de la desena falta. Menys de 6 minuts pel final i Jepi Selva ha donat una volta per la banda esquerra i el fons de pista de cantonada a cantonada; ha sortit ràpid en diagonal tirant a darrera cap a l´àrea desmarcant-se i ha fet una rematada col.locada que gairebé donava els tres punts al Vendrell. A manda de 4 i mig arribava la vintena falta i aquest cop en la cinquena jugada a bola aturada de la mit , Eloi Albesa aconseguia marcar. El Vendrell es posava 4-1 i un minut desprès Altayó ha fallat la directa de la desena falta amb un llençament fluix per baix que ha aturat Camps sense problemes. Són 3 punts que deixen al Vendrell molt a prop de la classificació per la Copa. En el pitjor dels casos , que es perdessin els dos partits veient el calendari de Voltregà, Igualada amb 18 punts o inclús els equips que van amb 16 punts (Blanes i Noia) sembla bastant complicat que algun pugui superar al Vendrell. En el pol oposat i si el Vendrell guanya els dos partits nomès que el Lleida no guanyi a Riazor s´entraria a la Copa com a cap de sèrie.

El Sant Feliu es queda una mica despenjat avall en un grup de 4 equips, en que de moment és el que mantindria la categoria