Faltes directes/penals no transformats :

Juan José López  6´48´´   (penal)

Eloi Albesa         48´ 17´´    (falta directa) - 10ª falta Alcoi
Xavier Costa       49´42´´    (Penal) - Blava a Carlos Pérez
Jordi Aragonès    49´50´´    (falta directa) - Blava a Candanedo

El Vendrell ha trencat tots els fantasmes de les dues darreres temporades i ha aconseguit guanyar en Lliga a l´únic equip que li restava de tots amb els que havia jugat a OK Lliga les dues anteriors temporades. Les coses no han pogut començar pitjor ; poc abans de començar el partit Barroso es sentia indisposat per jugar i el Vendrell havia de refer el seu cinc titular. L´Alcoi des del partit del Barça no havia aconseguit guanyar i portava un punt en deu jornades; amb el calendari que tenia per davant no guanyar avui era posar un peu avall. L´equip alacantí ha sortit llençat i en el primer llençament a porteria César Candanedo (que ente Areces i Alcoi ja li ha fet molts gols al Vendrell) s´obria forat pel centre i feia un llençament per alt de fora l´àrea que superava Roger Molina. Nomès 44 segons desprès una passada de Candanedo posant la bola a dalt  la rematava Figa a boca de gol fent el 2-0. El partit estava sent retransmès per Canal Nou Dos i semblava que l´Alcoi encarrilava el triomf. Pitjor encara s´hauria pogut posar el marcador als 6 minuts i 48 segons  quan se li ha assenyalat un penal a Eloi Albesa. L´asturià Juan José López, actual capità, feia el llençament i refusava Molina . Al minut 8 un llençament de Jepi Selva el resfusava cap a dalt Luis Aceituno i Costa oportú esperava que baixès la bola per tocar-la amb l´stick just per sobre el porter gallec per aconseguir el 2-1 que feia entrar al Vendrell dins el partit. Un gol protestat ja que podria haver-se considerat bola alta i que ha canviat la dinàmica del partit. Tot i que l´Alcodiam encara ha tingut opcions de fer el tercer poc a poc el Vendrell s´ ha fet amb el control  del partit sense acumular faltes. La nota negativa era que Barroso havia de ser traslladat a l´hospital per ser atès de la seva indisposició. Als darrers instants un llençament al travesser de Barroso ha estat a punt d´igualar el partit i a mig minut del descans una asistència de Jepi Selva cap a darrera al primer  pal a Xavi Costa que rematava sol acabava amb el gol de l´empat. Amb aquest 2-2 tot era possible a la segona part

En le represa el Vendrell semblava anar a més i dominar el partit però el gol no arribava i poc a poc s´ha arribat a una fase en que el partit estava molt incert i qualsevol equip s´el podia emportar. Però al minut 14 arribava un penal a Jepi Selva i Xavi Costa el transformava avançant al Vendrell. Nomès dos minuts desprès Xavi Costa des de darrera la porteria aconseguia el quart gol en una jugada de sort. Als 18 minuts Xavi Costa era agafat dins l´àrea i s´assenyalava un nou penal. El llençament de Costa el refusava Aceituno i el refús el rematava magistralment el mateix Costa aixecant la bola i enganyant totalment al porter de Compostela. Era el seu cinquè gol que sentenciava el partit. L´equip alacantí s´ha vingut ja una mica avall. A manca de 2 minuts una jugada individual d´Àngel Rodríguez acabava amb una rematada per alt dins l´àrea fent el millor gol del partit. Amb el 2-6  el Vendrell ha fallat poc desprès la falta directa de la desena falta (Eloi Albesa) i en els darrers 18 segons encara ha tingut dues opcions d´ampliar el marcador. Primer una blava a Carlos Pérez i penal que Aceituno refusava a Xavi Costa. Tot seguit la blava era per Candanedo i en aquest cas una directa que llençava al pal Jordi Aragonès. Finalment el 2-6 amb els 5 gols de Xavi Costa posava al Vendrell a la Copa del Rei i tercer classificat a manca d´una jornada per acabar la primera volta.

Amb la resta de marcadors el Vendrell serà cap de sèria de Copa si guanya al Lloret ; si empata nomès cas que el Lleida guanyi al Riazor i el Vic al Vilanova quedaria per sota (també si només passa una de les dues condicions i el Reus es capaç de guanyar al Calafell d´un mínim de 9 gols de diferència, gairebé impossible) ; si perd encara hi ha més ocpions de ser cap de sèrie que de no ser-ho (però en aquest cas si Reus Deportiu i Vic no fallen no ho seria)

Per l´Alcoi la situació és molt negra. Es troba amb 7 punts, i els tres equips que es troben davant han guanyat (Sant Feliu amb 14 , Calafell i SHUM Massanet amb 13) i el calendari que té les properes jornades podria deixar-lo ja molt lluny de la zona de permanéncia