Xavier Barroso    9´32´´
Jepi Selva          27´32´´   (gol en el remat)
Xavier Barroso  31´28´´
Marc Roca         32´34´´ (gol en el remat)

El Vendrell ha sumat tres punts més en aquesta jornada intersetmanal i recupera el tercer lloc amb bones sensaciones de joc a la segona part. Al primer temps el comjunt de la Selva ha presentat força dificultats per superar-lo defensivament. Als primers minuts ha començat a carregar de faltes al Vendrell , decidit a avançar-se en el marcador. De tota manera el conjunt roiginegre ha estat molt sòlid a darrera i pràcticament no ha concedit cap opció clara de gol al Massanet. Amb el 0-0 i nomès alguna aturada aillada de Willy Domínguez arribava la primera de les moltes ocasions a  bola aturada del partit als 9 i mig. Willy Domínguez refusava un llençament de Costa  i Jepi en el rebot des de darera la porteria entrava amb velocitat a l´àrea i forçava l´entrada amb l´stick de Navarro acabant a terra. S´assenyalava un penal favorable al Vendrell que llençava Barroso i el porter visitant desviava directament fora de banda. El Vendrell tenia 6 faltes per 1 del SHUM i arribava a la setena a meítat de la primera part amb un López Varela que xiulava el mínim contacte tot i que desprès ha canviat completament de criteri. Tot i no ser una primera part de massa ocasions  el Vendrell ha tingut algunes oportunitats amb llençaments de Barroso de lluny, de Jepi Selva o d´Àngel Rodríguez en el tram central del primer temps, amb un Domínguez molt inspirat aquesta nit. El SHUM necessitava el gol veient a més con el Calafell o el Sant Feliu donaven provisionalment la sorpresa a Sant Sadurní i Igualada avançant-se, el que podia fer tornar al Massanet a llocs de descens.
Amb el 0-0, incertesa per la segona part i el marcador de faltes quasi anivellat s´arribava al descans

A la segona part el Vendrell ha sortit amb una marxa més. Àngel Rodríguez des de l´inici ha trobat molts llençaments de fora a l´àrea a porteria que han fet encara treballar més al porter visitant. Fruït d´aquest joc elèctric, Jepi als 2 i mig agafava una bola a fons de pista i es ficava a l´àrea provocant un altre penal de Marc Navarro. Aquest cop llençava Selva i molt bé s´ha llençat al costat on anava la bola Willy per desviar amb el cos a un lateral; Jepi ha anat a agafar el refús s´ha anat novament cap a l´àrea i just quan arribaven els defensors ha col-locat un llençament dins la porteria del SHUM. Finalment el Vendrell aconseguia obrir el marcador. Lluís Ferrer qua havia sortit als darrers minuts del primer temps ha jugat a l´inici del segon temps i ha estat força actiu en atac tot i no trobar el gol. En una jugada en que driblava a Willy a punt ha estat de marcar i seguidament en un llençament d´Àngel refusat pel porter Marc Roca l´ha fet caure quan buscava el remat davant porteria. Era el tercer penal a favor però per tercer cop refusava Willy cap un lateral ; Barroso agafava a la línia de fons el refús i quasi sense angle la creuava estavellant-se al segon pal. Un minut desprès el penal arribava a l´àrea del Vendrell ; no ha estat gens clar , en una jugada d´un lleuger contacte de Costa sobre Bartrès que no tenia ni la bola, però havent xiulat tres a favor del Vendrell discutibles en algun cas ja tocava algun en contra. El llençament de Marc Roca l´ha refusat Molina i el mateix Roca en el refús que ha quedat davant porteria ha mogut la bola una mica enrera i li ha trobat el forat a Molina per aixecar-la al fons de la porteria. Amb l´empat el àrtit tornava a estar incert tot i que el Vendrell ha tornat a donar-li el que calia al joc per tenir ocasiones per avançar-se. Eloi Albesa enviava de lluny la bola per alt al pal en una de les moltes boles que s´han trobat amb algun dels pals de la porteria en aquest segon temps Els àrbitres han decidit no xiular pràcticament cap falta al Vendrell en molts minuts i poc més al SHUM. El que sí han xiulat és un quart penal favorable al Vendrell en una jugada de Costa amb refús defensiu del Massanet i entrada a l´àrea de Jepi Selva que entre Marc Navarro i el porter Willy acabava a terra. Costa per baix col-locava el 2-1 en el marcador segons abans d´arribar a la meïtat d´aquest segon temps. Nomès mig minut més tard ha arribat la desena falta del SHUM, de Bartrès sobre Jepi Selva. Eloi Albesa ha fet la jugada però Willy ha cobert el costat per on anava i se li ha anat fora. El SHUM tenia que buscar ja l´empat i ha provat llençaments quan ha pogut (Jordi Bartrès i Marc Navarro) amb un Molina que està sent un porter més constant que espectacular i no comet pràcticament cap errada quan ha d´intervenir. Una protesta de Jordi Bartrès per una falta en contra li ha costat la blava  . Amb superioritat el Vendrell troabava més espais i  Barroso de llunt ha col-locat un llençament per baix que significava el 3-1 en la única errada de Domínguez. El Vendrell ha continuat desplegant un molt bon joc en aquest segon temps tot i que els gols nomès hagin arribat conseqüència de penals o la superioritat numèrica. Una passada d´Òscar cap a darrera acabava anb rematada de Costa al travesser . Un minut desprès , a manca de 7 i mig arribava finalment la desena del Vendrell . Marc Navarro ha llençat la directa i per baix ha refusat llarg Molina estirat.se a terra , sense opció a rematada. Aquest joc vibrant del Vendrell ha acabat donant opcions al SHUM, ja que enlloc d´apurar els segons amb aquests dos gols d´aventatge s´ha buscat el quart gol i un altre cop. Jepi Selva o Xavi Costa han tingut grans ocasions que ha salvat novament Willy Domínguez. A manca de 5 i mig Barroso a mitja pista per la banda s´anava de Marc Roca i la falta per darrera era sancionada amb blava. Novament llençava Albesa i aquest cop la bola picava al pal per l´interior  i  pujava del rebot estavellant-se al travesser . Amb superioritat el Vendrell ha tingut una ocasió darrera l´altra de sentenciar del tot amb un recital d´intervencions a la porteria. S´han comès algunes faltes consecutives sense necessitat i ja igualats a jugadors i a 14 faltes a manca de 2´26´´ una protesta d´Eloi Albesa li costava la blava. El SHUM encara tenia ocasió d´aprofitar una superioritat i marcar una directa per inclús arribar a igualar el partit. Ha estat el moment clau de fer una defensa intensa sense cometre falta i que Molina treiès algun guant providencial per no patir fins al darrer instamt. A 16 segons del final quinzena del SHUM amb llençament de Jordi Aragonès que cobria el porter del SHUM i a manca de menys de 5 segons la directa era pel SHUM : Galan llençava quasi directament sense superar a Molina i tampoc ho feia  en la rematada. Amb 35 punts el Vendrell és tercer i obre una mica de distància amb el Reus Deportiu, desprès del partit Reus 2  Vic 2. Forte dei Marmi (Itàlia) , Vic i Oviedo són els següents destins.