Eloi Albesa      11´31´´           Per Blava a Gerard Vergès
Borja Ferrer    18´14´´           per 10ª falta Vendrell
Gerard Vergès 28´17´´           per 15ª falta Vendrell
Eloi Albesa      48´57´´            per 15ª falta Calafell

Un Vendrell- Calafell és avui dia el partit d´hoquei patins que més espectació , ambient i tensió pot tenir a les graderies. Sens dubte qui vulgui aficionar-se a l´hoquei patins ha de viure un partit així dins aquest ambient. Ja els tres anteriors enfrontaments a Nacional Catalana, 1ª Nacional Espanyola i OK Lliga havien tingut una presència de públic molt gran però aquest cop potser ha estat una mica més ja que pràcticament no ha quedat un lloc lliure a la graderia. Potser nomès han faltat uns pocs espectadors més a la zona calafellenca per arribar al 100 % de la capacitat teòrica del pavelló. Inclús s´ha fet un mosaic a la sortida del Vendrell a una banda de la graderia.

Dos minuts abans de les 20 h començava a rodar la bola al pavelló del Vendrell; el Vendrell amb el seu cinc d´inici més habitual aquesta temporada i el Calafell fent jugar d´inici a Borja Ferrer enlloc de David Ros, el que ja ha passat en anteriors jornades. El jugador de Cubelles sempre té una especial motivació i protagonisme enfront del Vendrell com ja va passar amb el Monjos l´anterior temporada o a la primera volta a Calafell. El Vendrell sortia els dos primers minuts amb la bola control-lada sense poder entrar en la zona defensiva contrària ni fer un llençament entre pals que fes intervenir Arellano. Abans dels 3 minuts la primera gran ocasió era per Marc Vergès que rebia una passada que superava la defensa vendrellenca, s´internava a l´àrea i picava la bola sobre la sortida de Molina picant al pal a mitja alçada i tapant amb el cos Molina una possible rematada. Algun petit problema feia que Barroso haguès de ser substituit durant uns minuts. De les 2 ó 3 faltes inicials del Calafell passàvem ara a les del Vendrell en el moment que el Calafell jugava la bola i el Vendrell començava a estar imprecís i una mica nerviós veient com no podia dominar el partit i nomès havia pogut fer un llençament de lluny sense perill. Quasi es veia venir el primer gol als 6´44´´. Borja a mitja pista avançava i combinava amb Gerard Vergès que li tornava, a un pam de la línia d´àrea Borja donava un gir i col-locava la bola a mitja alçada a la dreta de Molina fent el 0-1. De seguida el Vendrell apretava i mig minut més tard Jepi Selva posava la cinquena marxa anant-se directe a l´àrea entre dos jugadors , Gerard Vergès i Borja Ferrer ; el de Ripollet acabava queient per algun dels dos rivals tot just quan trepitjava l´àrea. Xavi Costa feia el llençament per baix del penal i refusava Arellano; en el rebot intentava fer el dribling i arribava molt ràpid Sergi Romeu per darrera quasi arrollant Costa; novament penal i a més una doble blava : a Romeu pel penal i a Eloi Albesa per alguna protesta. El llençament de Jepi Selva igualava el partit. El Vendrell estava amb un menys ,en recuperar el Calafell el cinquè jugador al haver encaixat el gol ; anava aguantant la posesió de la bola passant almenys quatre vegades la bola a la seva pròpia pista. Una protesta de Pere Varies des de la banqueta costava una blava al Calafell que havia de retirar un jugador de pista igualant-se novament durant quasi minut i mig. La directa , sense Eloi Albesa (encara amb els 2 minuts d´exclusió) l´executava Jepi Selva i abans de rematar Arellano posava l´stick i desviava el perill. Sense poder aprofitar els 35 segons en superioritat el Vendrell el partit continuava molt intens i els roiginegres eren l´equip que començava a acumular més faltes, moltes de forma consecutiva. No ha trigat molt, als 11 i mig una altra jugada a bola aturada pel Vendrell, la quarta a favor en quatre minuts. Costa arrancava amb velocitat i l´entrada de Gerard Vergès amb l´stick per darrera li costava la blava. Era Eloi qui feia el llençament i Arellano treia una bona mà per desviar una altra ocasió del Vendrell per a desanivellar el marcador. El Vendrell amb un home més de nou posava setge a la porteria del Calafell i Arellano començava a fer alguna bona intervenció. Amb aquesta superioritat una arribada d´Àngel Rodríguez a l´àrea ha acabat amb una rematada creuada al pal amb Arellano batut creuant el meridià del primer temps. Borja Ferrer estava a tot arreu inclús de vegades agafant el comandament del seu equip des de darrera enlloc de lluitar a l´àrea per fer gols com seria més habitual. El Calafell ha tingut alguna bona ocasió com un llençament de lluny de David Ros que no anava a porteria però  Borja ha desviat la traiectòria i la bola a picat al pal de la porteria del Vendrell als 17 i mig. Poc desprès el Vendrell arribava a la desena falta. Novament Borja volia agafar protagonisme: avançava una mica la bola i disparava quasi directament refusant Molina. Al tram final del primer temps el Vendrell ha tingut alguna ocasió més que el Calafell però Arellano s´ha mostrat amb bons reflexos arribant amb l´igualtat al descans.

A la segona part el Vendrell sortia amb 14 faltes i abans que haguès cap ocasió clara per cap equip als 3 minuts Costa feia falta a Sergi Romeu arribant a la  quinzena. Gerard Vergès feia el llençament i quan aixecava la bola Molina amb l´stick interceptava el  llençament. Continuava una intensitat defensiva màxima especialment per part del Calafell en la segona part que defenia aquest punt momentani.  Durant els següents minuts el Vendrell ha tingut diverses ocasions : Jordi Aragonès en dues ocasions i Xavi Costa en una han fet intervenir Arellano entre els 4 i mig i 6 i mig del segon temps . Als 8 minuts era  Eloi Albesa qui posava a prova a Arellano. Desprès d´una errada de Jepi Selva que no ha engaltat la bola sol davant porteria, fregant el minut 10 el Calafell feia la desena falta sobre Eloi Albesa. El mateix Albesa feia el llençament aixecant la bola quan tenia a Arellano mig estirat a terra, que no ha pogut arribar a treure la bola. Era el 2-1 que posava al Vendrell per davant. El Calafell ha apretat una mica en els següents minuts llençant : Gerard Vergès de mitja pista als 11 minuts ha fet intervindre a Molina i als 12  refusava una rematada de Sergi Romeu. A partir d´aquí el Vendrell ha aserenat el joc controlant la bola fent passar 6 minuts molt ràpidament. Barroso des de darrera dirigia les passades o els llençaments: als 12 i mig feia un llençament de lluny que refusava Arellano. Al minut següent era Borja el que posava a prova a Molina. Als 14 Arellano aturava un llençament d´Óscar Ruiz i als 15 un de Jepi Selva. El Vendrell estava amb 18 faltes però al Calafell també arribava a 13 faltes . Ferran Rosa a 5´45´´ del final llençava de de pròpia pista i desprès del refús de Molina en el contracop una passada a Jepi Selva acabava amb un llençament creuat i bona estirada d´Arellano salvant el gol. Temps mort a manca de 5´ 23´´ absns d´encara  un final de partit etern on el temps no corria i que ha durat més d´un quart d´hora. A manca de 3 minuts Jepi Selva en un contracop s´escapava mà a mà amb Arellano que treia un guant miraculòs per desviar la rematada. Arribava el darrer temps mort. Un contracop del Vendrell amb asistència d´Eloi a  Costa acabava amb una altra aturada d´Arellano mig minut desprès. A manca de 2 minuts era Ángel qui posava una bola a Costa i Arellano refusava abans que puguès rematar. La presió del Calafell acabava amb la catorzena falta a manca de minut i mig. Un contracop del Calafell no la podia transformar David Ros davant porteria  i en el contracop Eloi forçava la 15 falta fregant la línia d´àrea . Eloi llençava i Arellano li treia amb  l´stick la bola abans que rematès . A manca de 50 segons arribava la dinovena falta del Vendrell i desprès de recuperar la bola en un booling el Vendrell no era capaç d´aguantar la bola i de seguida la perdia a manca de 30 segons :  Ángel feia la vintena falta a 24 segons del final. David Ros agafava embranzida llençava directe per alt i feia el 2-2 amb el que embogia l´aficio del Calafell. A manca de 16 segons Arellano refusava a dalt una bola que posava Barroso i Costa la rematava per sobre del travesser. Barroso a  10 segons del final ho provava en la darrera falta però refusava Arellano i el partit s´anava al final. El Vendrell perdia l´ocasió de mantenir-se tercer i col-locar-se a dos punts del Barça. El Vic és tercer , el Reus Deportiu està empatat a punts i quasi a gols i el sorprenent Llista Blava està ara a nomès dos punts.

Al final l´empat és just pel conjunt del partit tot i que en el tram final el Vendrell ha tingut més ocasiones per sentenciar. El Calafell s´igauala mb SHUM i Sant Feliu en el fil del que é baixar o salvar-se (dos dels tres baixarien a final de lliga)

Ara espera el sorteig de Copa el dimecres a Oviedo i la visita a Vilanova el dissabte a les 18 h enmig del Carnestoltes