1-2 Eloi Albesa    32´06´´ (falta directa)

Jepi Selva    49´36´´(falta directa) - 15 ª falta Vilanova

Faltes :

Vilanova : 9 + 7 = 16

Vendrell :   5 + 4 =    9

El Vendrell ha aconseguit tres punts més a la OK Lliga en el derbie intercomarcal de Les Casernes. El partit no ha tingut la presència de gaires espectadors, potser degut al Carnestoltes o als darrers mals resultats dels vilanovins; tampocs han estat molts els desplaçats del Vendrell ; tot i això el poc públic ha donat un ambient festiu a la graderia amb força disfreses. El debut de Juan Ramon De Moya a la porteria del Vilanova era el més destacat pràcticament dos dies desprès de la seva imcorporació. Els primers minuts el Vendrell ha fet que el porter De Moya  intervinguès bastant i ha carregat al Vilanova amb les primeres faltes. Ha estat un partit amb ràfagues de joc de tots dos equips, ja que passat aquest inici ha estat el Vilanova el que s´ha llençat molt al atac i ha anivellat el marcador de faltes: tot i això la majoria de llençaments vilanovins no han trobat porteria , no han arribat a la rematada final o no han suposat grans intervencions de Roger Molina que amb força seguretat anava treient les boles que li arribaven. Els minuts han anat passant amb el 0-0  inicial i amb un Vilanova millorat respecte als darrers partits sobretot en la tasca defensiva, però enfront tenia un Vendrell molt sòlid al que era força difícil sorprendre. En el tram final de la primera part el Vendrell ha forçat la màquina i ha carregat ràpidament al Vilanova de les 5 fins a les 9 faltes entre els instants anteriors i posteriors al primer gol del partit . A manca de 4´20´´ Àngel Rodríguez que es trobava molt cobert per llençar pel centre s´ha escorat cap el costat esquerre de l´atac i ha fet un llençament una mica forçat de fora l`àrea que no semblava gaire perillós; la bola ha tocat en algun stick (Manel Garcia i Lluís Ferrer estaven col-locats davant ) i la bola s´ha desviat una mica i ha entrat pel centre mentre De Moya cobria el seu costat esquerre. Només 45 segons desprès una bola rebotada queia a Jordi Aragonès pel centre que feia una passada interior a la dreta de l´àrea que Lluís Ferrer rematava dins però ja s´havia assenyalat prèviamente falta favorable al Vendrell. Amb el 0-1 el Vilanova semblava tenir el partit una mica coll amunt a la segona part vist la dinàmica que estava portant.

A la segona part també hi ha hagut moments per tots dos equips. Als 2 i mig Jordi Creus d´esquenes a porteria dins l´àrea i cobert ha aconseguit fer un gir i col-locar la bola per alt superant Molina. Amb aquest gol el Vilanova s´ha animat i ha tingut almenys dues ocasions clares en que Molina ha evitat el segon gol vilanoví. Als 7 minuts arribava la desena falta del Vilanova. Eloi Albesa ha fet un llençament perfecte aixecant la bola a dalt quan semblava que De Moya estava a punt d´interceptar-la amb l´stick. Un minut desprès Jepi Selva feia una rematada al pal i en la continuació de la jugada i a punt de complir-se els 5 segons de passivitat el mateix Jepi Selva  ha fet un llençament de lluny aixecant la bola a l´escaire que suposava el 1-3. Amb aquest marcador semblava que el Vendrell podia acabar de sentenciar el partit ja que el Vilanova ha tingut uns moments molt baixos de joc. Però quan millor ho tenia el Vendrell ha estat quan el Vilanova ha tornat a entrar al partit. Costa recuperava en defensa una bola en pugna amb Manel García que  li feia una falta en teoria acumulativa que erròniament un àrbitre ha considerat amb blava i directa ja que ni per la contundència no la situació dels jugadors i la bola en pista ho mereixia. Eloi Albesa ha llençat per sentenciar i aquest cop De Moya ha aturat. Segons desprès Jordi Creus ha près una bola al Vendrell per Francesc Gil , sortint en un dos contra un al contracop , Gil - Creus- Gil ,que el de Cambrils rematava sol al segon pal posant el 2-3 . Acabada la superioritat del Vendrell sense marcar i fent dues faltes ,  amb més de 10 minuts per davant tots dos equips estaven a dues de la directa. La graderia ha començat a apretar i també l´equip local forçant la novena falta del Vendrell. Els roiginegres han aconseguit resistir i aserenar el joc forçant la catorzena del Vilanova restant menys de 5 minuts. Qualsevol directa si era transformada podia igualar el partit o sentenciar a favor del Vendrell, però els minuts passaven i el que ha arribat ha estat el 2-4 a manca de menys de tres minuts. En una  jugada en que Jepi Selva ha rematat més d´una vegada  finalment ha aixecat la bola ajustada al pal amb De Moya estirat a terra  que no ha pogut evitar que el superès traient-la ja de dins. A manca de 24 segons el Vilanova ha fet la quinzena falta i Jepi Selva ha estat l´encarregat de llençar sense poder superar a De Moya

Amb aquest triomf el Vendrell continua quart a un punt del Vic distanciant-se 3 punts del Reus i 5 del Llista Blava. El Vilanova suma ja cinc derrotes consecutives  i baixa al joc número 10 , més a prop ja de la zona baixa que de la zona alta i amb un partit a Blanes que el podria encara fer baixar almenys un lloc si el perd

Dimarts el Vendrell rep al SHUM Massanet que està fora del descens però nomès amb 2 punts més que el Calafell; dissabte juga a Forte dei Marmi en l´anada dels quarts de final de la CERS i d´aquí a dues setmanes visita la pista del Vic, abans d´encarar els quarts de final de Copa del Rei divendres 1 de març a Oviedo davant el Vilanova. Sens dubte el mes més intens de la temporada