Roger Rocasalbas   35´18´´

Faltes :

Vic : 10 + 8 = 18

Vendrell : 12 + 3 = 15

El Vendrell ha tornat a aconseguir un gran triomf , un més d´una temporada que de continuar així pot ser la millor de la història de la secció del club . Fins ara el Vic havia estat  un equip defensivament molt difícil de superar , especialment a la seva pista on nomès havia encaixat 10 gols en els 9 partits disputats a la OK Lliga ; molts pocs equips han pogut superar en més d´una ocasió la seva porteria en un partit. El Vic ha sortit amb molta empenta, disposat a fer el primer gol, però s´ha trobat a un Vendrell molt sòlid a darrera que té a un Molina sempre eficient que difícilment comet errades. Desprès que el Vendrell tinguès també les seves primeres aproximacions, abans del minut 6 ha arribat el primer gol. La pujada de Bancells per la dreta ha acabat amb un penal de Xavi Costa sobre Rocasalbas quan el jugador ampostí ha desplaçat al jugador del Vic que es trobava davant de porteria per intentar rematar una possible asistència de Bancells. El mateix Rocasalbas que està donant una gran efectivitat al Vic aquesta temporada ha fet un llençament per alt i col-locat quasi imparable que superava Molina. Amb el 1-0 el Vic ha tingut almenys dues ocasions consecutives en que Molina ha hagut d´intervenir evitant el segon gol . Tot just desprès d´un temps mort ha arribat l´empat als 8 i mig;  una relliscada de Cristian a mitja pista ha faci-litat la passada de Barroso a Xavi Costa que des de fora l´àrea ha aixecat una bola fent una passada vertical i Jepi Selva l´ha engaltat a l´aire davant porteria desviant la traiectòria per sorprendre a Carles Grau,  que res podia fer. Amb aquest 1-1 el Vendrell ha anat a més en el partit. Els àrbitres estaven xiulant pràcticament tots els contactes i als 10 minuts  el Vendrell sumava 8 faltes per 7 del Vic el que ja feia esperar llençaments de directa abans de la mitja part. Encara no es portaven 12 minuts quan una relliscada d´Eloi li ha donat espai a Cristian pera anar-se directe a l´àrea i en aixecar-se Eloi ha posat l´stick fent una clara falta abans que entrès a l´àrea que li suposava la blava i una directa en contra. Rocasalbas ha llençat directament i ha refusat Molina que ha cobert molt bé la posterior jugada on el mateix Rocasalbas l´aixecava per alt per intentar posar-la dins. Amb un jugador menys el Vendrell ha apurat la posesió de la bola a mitja pista fent còrrer el cronómetre, tot i que el Vic l´ha tingut en dues ocasions; la primera l´ha aturat Molina i la segona molt més clara quan Rocasalbas ha controlat i engaltat a l´aire una bola l´ha salvat el pal de la porteria. 40 segons més tard de recupear el cinquè jugador ha arribat un extrany penal favorable al Vendrell, en una jugada que iniciava  el Vic des de la seva porteria i una obstrucció o cop de Rocasalbas sobre Costa que estava darrera la porteria intentant tornar ha suposat que s´indiquès aquest penal, molt discutible ja que es podia considerar a més que Costa estava darrera la porteria en l´acció encara que acabi queient a l´àrea  . El llençament de Costa l´ha aturat molt bé per baix Grau i la rematada del propi Costa ha anat desviada. Mig minut desprès Barroso de lluny feia un primer llençament que refusava Grau però segons desprès engaltava un altre col-locat que aquest cop superava al porter del Vic posant el 1-2 al marcador. Minut i mig desprès ha arribat la desena falta del Vendrell. Aquest cop la directa l´ha llençat Bancells que ha acabant fent la rematada fora. El Vendrell amb molts canvis en aquest moment ha sabut donar la tranquilitat necesària al joc per anar-se en aventatge al descans . A manca de 1´15´´ era el Vic el que feia la desena falta. Eloi Albesa ha fet el llençament aguantant Grau a la porteria i aturant per baix.

Al segon temps hem vist uns 10 primers minuts sense aturades al joc i pràcticament sense que s´assenyalessin faltes , contràriament al primer temps. Tots dos equips han començat amb més tranquilitat al seu  joc i poc a poc el partit ha anat amb més rapidesa intentant sorprendre per velocitat al rival però no hi han hagut gaire ocasions. Abans del minut 10 Barroso  ha guanyat una bola per la banda esquerra i a mitja pista l´entrada amb l´stick pel darrera de Bancels ha estat sancionada amb blava i directa. Era una molt bona ocasió pel Vendrell per posar el partit molt de cara però a la tercera jugada a bola aturada tampoc ha aconseguit marcar. Grau ha tornat a aguantar i aquest cop Eloi aixecava la bola superant-lo però la bola picava per sota el travesser i desprès anava  cap avall però  cap a fora enlloc de cap a dins. Amb un jugador menys el Vic podia intentar forçar la quinzena falta del Vendrell però el que ha trobat és un penal a favor en una bola llarga sense perill que picava als patins d´Eloi Albesa quan controlava la bola a l´àrea El llençament de Rocasalbas ha anat desviat fora i l´intent de rematada l´ha desviat arribant per darrera Barroso. Ni el Vendrell ha pogut ampliar en superioritat ni el Vic aconseguia forçar una falta que li donès opció d´igualar el partit. Tot just arribant al meridià de la segona part i un altre cop amb igualtat d´efectius arribava el 1-3 : ha estat una jugada de Barroso que ha fet una passada llarga des de la banda cap a Costa situat a la linia dreta de l´àrea completament desmarcat i el d´Amposta ha aixecat la bola on no podia arribar Grau que estava cobrint l´altre pal. El Vic ho ha començat a intentar amb llençaments exteriors veient que no podia entrar amb caredat dins l´àrea i no havia passat un minut quan Xavier Terns que feia poc que havia entrat a la pista des de quasi el cercle central ha fet un llençament fort perbaix que acabava entrant a la porteria de Molina. Encara quedava molt temps i un minut més tard tots dos equips s´igualaven a 14 faltes amb 10 minuts per davant . El Vic ha intensificat el joc però s´ha trobat amb una defensa i un Molina que li posaven molt difícil el gol . Restaven menys de 6 minuts quan Titi Roca forçava la quinzena falta del Vendrell . El Vic ja havia fallat tres jugades a bola aturada i fallar una quarta era quasi entregar el partit. El mateix capità del Vic era l´encarregat d´executar la directa :  avançava una mica la bola i llençava per alt no podent tampoc superar a Molina sortint la bola per sobre del travesser. Amb el Vic llençat un contracop del Vendrell 3 contra 2 deixava sol a l´àrea a Àngel davant Grau i l´entrada de Bancells suposava penal. El llençament de Jepi Selva a mitja alçada  era el   2-4 pel Vendrell tot just un minut desprès de desaprofitar el Vic la directa. I restant menys de quatre minuts el Vic feia la quinzena falta. Aquest cop era Jepi Selva qui feia el llençament i sentenciava el partit : feia la jugada l´aixecava una mica en el moment just en que tenia a Grau una mica vençut  per picar-la dins fent el 2-5. L´encert en els moments decissius li donava un triomf ampli al Vendrell amb un Vic que als darrers minuts ha creat força ocasions però sense encert en el remat final. Amb un Vic atacant a la deseperada ha arribat un contracop en que Costa cedia a Jepi Selva i des del vèrtex de l´àrea feia un llençament per alt passant-li la bola per sobre les cames a Carles Grau que sortia estirat a cobrir el llençament . Nomès treure de centre el Vendrell recuperava la bola i Costa tenia l´ocasió de fer el setè tot i que en el contracop el Vic feia el 3-6 definitiu : una mitja volta de Jordi Carbó a l´àrea davant Àngel en un possible penal deixava la bola lliure per que arribès des de darrera Bancells i rematès el gol . Finalment un triomf que demostra la força mental d´un equip que sap guanyar els partits quan arriben igualats als moments decisius.

Quatre punts d´aventatge sobre el Vic , 5 sobre el Reus Deportiu i 9 sobre el Noia , sisè classificat, col-loquen al Vendrell en una immillorable situació de cara a afrontar tot el que queda de lliga per intentar l´objectiu de ser entre els cinc primers a fnal de temporada. Ara toca tenir la mateixa força mental per afrontar els quarts de final de Copa a Oviedo davant el Vilanova on per primer cop el Vendrell surt amb el paper de favorit