SHUM         6   +  3  =  9
Vendrell  2 + 5 = 7

Faltes directes /Penals fallats

Eloi Albesa 20´32´´ (Falta directa) - Al pal i marca en el remat

El Vendrell va trencar la ratxa a la pista de Massanet de la Selva on mai havia puntuat en les cinc visites davant el primer equip del SHUM. Va ser un altre triomf  en la línia dels dos precedents encara que es va patir més per aconseguir-ho. El Vendrell amb la baixa de  Xavi Costa va sortir amb Lluís Ferrer en el quintet inicial. Es va fer una bona defensa al començament amb un Vendrell que no va donar opcions d´atac clar al seu rival que  no va poder fer cap llençament clar entre els tres pals de Molina als primers 12 minuts. El Vendrell tampoc va tenir moltes però si les suficients per posar-se per davant al marcador. Va ser Eloi Albesa el que des de la mitja pista va posar la directa per la banda dreta per fer un llençament de lluny al primer pal de Willy Domínguez per l´escaire que es va llençar avall abans dels 7 minuts. No havien passat dos minuts quan Jepi Selva va sortir ràpid des de la defensa en un contracop dos contra un : va creuar la línia central, va cedir a Lluís Ferrrer que li va tornar i va fer un remat molt ràpid i potent des del límit de l´àrea en que no va poder reaccionar el porter del SHUM. Amb el 0-2 el Vendrell encara jugava amb més tranquilitat. Als 12 minuts i a mitja pista Barroso va avançar un parell de metres i va soltar un tret per alt que va picar el travesser i va entrar a la porteria de Domínguez . Amb aquest 0-3 el Vendrell ja havia fet el primer (Jordi Aragonès per Jepi Selva) i també havia entrat Ángel R per Albesa. L´equip amb un cinc una mica inèdit en pista amb alguns jugadors molt joves va llençar-se una mica a per més gols i això ho va saber aprofitar el SHUM: primer va tallar una bola Albert Soler que cedia a Marc Navarro que per l´esquerre i quasi al punt del vèrtex  inferior de l´àrea amb poc angle va aixecar una bola creuada que va batre Molina. Havien passat poc més de 30 segons i amb el 1-3  el Massanet va reviure i va començar a tenir alguna ocasió més per escurçar el marcador. Va tornar Jepi Selva i va entrar a pista Óscar Ruiz , i la situació es va tranquilitzar una mica. En una jugada de Jepi Selva amb més d´un dribling, Albert Soler el va fer caure i es va assenyalar una blava i directa favorable al Vendrell. Eloi Albesa la va jugar bé i va picar-la al pal amb Willy ja batut; va aconseguir agafar el rebit i la va posar dins aconseguint el 1-4. Amb aquest marcador al descans tot es posava de cara. A més , nomès estava el Vendrell amb 2 faltes i el SHUM ja sumana 6.

La segona part va ser una altra història. Desprès d´uns primers minuts sense incidències destacables el SHUM cap els 5 minuts va posar la directa davant un Vendrell que amb la baixa de Xavi Costa i mantenint més minuts que altres partits alguns jugadors es va notar una mica cansat i li va costar frenar l´empenta del seu rival.Als 6 i mig Jordi Bartrès va fer un llençament creuat prop de l´àrea , va aturar Molina però la bola li va passar sota el cos i la va treure amb el guant quan tot just havia traspassat la línia de gol. A partir d´aquí la pressió del Massanet va anar en augment i el Vendrell va passar minuts d´asedi amb força xuts dels loclas encara que molts no anessin entre els tres pals. Nomès dos minuts desprès era Marc Navarro el que per la dreta feia una asistència de gol posant la bola dins l´àrea per Jordi Bartrès que fusilava Molina i posava el 3-4 amb molt partit per davant. Amb un Vendrell contra les cordes una errada de Jepi Selva fent una passada deficient a fons de pista va deixar sol David Plaza dins l´àrea davant Molina que va salvar l´empat. Però poc desprès Selva va tenir la suficient habilitat per prendre-li una bola per darrera a Plaza quan sortia des de la seva defensa a intentar un contracop, va girar-se i fa fer un llençament ras i fort de fora l´àrea que va batre a Willy Domínguez. Era tot just el que necessitava el Vendrell per recobrar la tranquilitat, marcar un gol , ja que aguantar aquell 3-4 fins al final era força complicat. Quedaven 11 i mig pel final i el SHUM va tenir dues ocasions de Marc Roca molt clares: la primera al mig de ´àrea sol davant Molina amb una altra intervenció providencial del reusenc; la segona en un potent llençament de falta de Roca un altre cop que va treure amb la careta Molina que va quedar una mica estabornit. A la tercera va anar la vençuda i novament en una sacada al vèrtex de l´àrea deixava Bartrès darrera a Marc Roca que enviava una canonada creuada imparable a l´escaire de Molina. Amb 8 i mig per davant i tots dos equips amb 6 faltes i el Vendrell encara va sumar abans la setena , es preveia un final apasionant. Però a manca de 4 minuts una bola refusada en defensa dins l´àrea de Barroso se la va emportar el propi jugador del Vendrell la va tocar Selva per tornar-li i creuant la línia de mitjos i creuant la bola de dreta a esquerra va llençar de quasi mitja pista una canonada a mitja alçada ajustada al pal que suposava el 4-6 i sentenciava el partit , tot i que el SHUM encara ho va intentar una mica però ja als dos darrers minuts es va donar pràcticament per vençut. El Vendrell es situa tercer igualat amb Liceo i Vic, desprès de la sorprenet derrota del Barça a la pista d´un Alcoi que sobre el paper i més amb la sanció de Pere Cañellas té un planter més dèbil del que no va poder mantenir la categoria la passaa temporada, més pensat per jugar a la 1ª Nacional Espanyola i anar conjuntant un nou equip. El dissabte es preveu un Vendrell- Vic d´altíssim nivell tots dos equips amb tot guanyat fins ara i amb la tornada de Cristian Rodríguez i un Carles Grau imbatut el que pràcticament suposa un nou record desprès de tres partits consecutius