Ferran Rosa      26´23´´    per 10ª falta Vendrell
Eloi Albesa      44´11´´      per 10ª falta Calafell

Eloi Albesa      49´35´´      per 15ª falta Calafell

Crònica

No podia començar millor la OK Lliga pel Moritz Vendrell amb un triomf a la pista del Calafell en el derbie de la màxima, i sobretot demostrant un gran nivell de joc. En un ambient igual al de les tres anteriors conforontacions al Joan Ortoll , d´inici s´ha vist un Vendrell que sortia fort, decidit a obrir el marcador i portar el ritme. Jepi Selva i Barroso semblen haver-se adaptat ja de bon inici de temporada a l´equip, i sobretot el jove jugador cedit pel F C Barcelona que des del principi ha agafat les rendes de l´equip mostrant-se com un jugador d´una gran polivaléncia tan ofensiva com defensiva . Als dos minuts Xavi Costa forçava el primer penal  , molt riguròs, amb la bola lluny de l´àrea. Però els àrbitres volien ser protagonistes i ja se sap que els partits en que arbitra Xavier Galan es fan molt llargs amb pluja de penals, directes, faltes i targetes. Barroso llençava a mitja alçada i Arellano amb el braç  desviava la bola a dalt sense opció a rematada. El Vendrell ha continuat portant un ritme molt alt i les ocasions fins que abans dels 5 minuts Barroso amb la bola a mig de pista la creuava en diagonal de dreta a esquerra i amb l´ajut d´un bloqueig d´Albesa posava un llençament creuat de fora l´àrea per dalt que no podia aturar Arellano. Amb aquest marcador el Vendrell ha tingut alguna ocasió més per ampliar el marcador i el Calafell poc desprès ha començat a intentar-ho però sense trobar ocasions clares amb un Vendrell molt ràpid i ben posicionat en defensa. Un llençament a l´exterior del pal de Marc Vergès als 8 minuts però ben cobert per Molina era el més destacat del Calafell en gairebé 15 minuts de joc en que el Vendrell podria haver ampliat amb algun gol més el seu aventatge. Curiosament les millors ocasions del Calafell han arribat quan esl àrbitres l´han deixat en inferioritat. Ha estat David Ros el primer en sortir amb blava per protestar una falta xiulada favorable al Calafell però que potser el jugador verdiblanc considerava com a directa . Just en aquesta situació Ferran Rosa feia un llençament llunyà que amb Molina batut s´estavellava al pal i quasi sense veure-la la treia per darrera amb el braç en una d´aquelles jugades que segons com pot entra-li en pròpia porteria. Recuperat el cinquè home el Calafell pocs segons desprès es tornava a quedar amb inferioritat , en aquest cas per protestes de l´entrenador Pere Varias. Un minut desprès una gran jugada de Sergi Romeu acabava amb una falta clara d´Àngel Rodríguez que suposava blava i directa. El llençament de Ferran Rosa ha sortit desviat sense trobar porteria, però en la situació de tots dos equips amb un home menys o en el minut que el Calafell ha estat amb superioritat han arribat un parell d´ocasions ben clares en que Molina ha salvat el gol de l´empat. Ja tots dos equips amb 5 jugadors entràvem als 5 darrers del primer temps. Quedaven menys de 4 minuts pel descans i amb la bola a mitja pista li posaven una blava a Borja Ferrer però xiulaven penal a favor del Calafell. Aquesta jugada no sé si l´haurà captat alguna càmara i suposem que serà per algun rifi-rafe en el área en que primer vingui el possible penal i desprès alguna reacció de Borja Ferrer. David Ros podia empatar però refusava Molina el llençament i el remat posterior. El Calafell ho intentava llençant de qualsevol lloc però no trobava opcions força clares i el Vendrell quan atacava quasi sempre trobava una opció de llençament que donava treball a Arellano. Amb el 0-1 s´arribava al descans i tots dos equips carregats de faltes especialment el Vendrell amb 9 , ja que de bon inici tot contacte era assenyalat i encara que s´ha anat baixant una mica la rigurositat ja a la meïtat del primer temps estaven amb 5 faltes els equips.

Si la primera part ha durat gairebès 42 minuts , la segona s´ha apropat als 52 Poc més d´un minut i arribava la desena falta del Vendrell, Novament ho intentava Ferran Rosa i aquest cop llençant quasi directament però Molina refusava llarg. El Vendrell s´ha començat a fer cada cop més amb el control del partit en tots els aspectes. La velocitat de Jepis Selva aquesta segona part ha desbordat la defensa local i als 5 minuts en una pujada ràpida,  entrava a l´àrea davant Arellano , el porter refusava la bola abans que rematès però la defensa no la treia bé i des de darrera apareixia Barroso que se l´emportava a la línea de l´àrea i amb un toc d´stick ràpid la desviava per baix davant Arellano aconseguint el 0-2. Mig minut desprès un llençament ras i fluix de mitja pista el refusava en curt Molina i Gerard Vergès dins de l´àrea i a la mitja volta posava la bola a l´escaire del primer pal. Era el 1-2 i el partit tornava a reviure ràpidament. Però clarament es veia que era molt més probable que arribès eñ tercer del Vendrell. Ha estat als 10 minuts Jepi Selva que en una acció de´arribada a l´àrea semblant a la del 0-2 era derribat i s´assenyalava penal. Aquest cop llençava Xavi Costa i aconseguia el  1-3. Mig minut desprès una acció similar a l´àrea de Costa acabava amb un altra caiguda i un altre penal que començava a escalfar als aficionats del Calafell. Novament llençava Costa però aquest cop fora. El Vendrell continuava dominant el joc i tot i que en hoquei patins en qualsevol moment poden produir-se dos o tres gols seguits cada cop es veia més a prop el triomf visitant. Ha estat Xavi Costa a manca de 6´22´´ qui amb un llençament des del vèrtex de l´àrea per l´escaire col-locava un 1-4 gairebé definitiu. Mig minut desprès Eloi Albesa llençava fora una directa per acumulació de faltes. Menys de 4 minuts per acabar i era Ángel qui rebia una passada a l´àrea sol al segon pal i aconseguia el 1-5. Al treure de centre una falta i un cop d´stick de Sergi Romeu a la tanca acabava amb una altra blava que s´haurien d´haver estalviat  els àrbitres. Amb un jugador més un llençament de lluny d´Àngel que refusava Arellano no el refusava la defensa i Àngel arribava a la bola cedint a Jepi Selva que amb el porter venut posava el 1-6. Nomès 15 segons desprès un llençament per alt de Ferran Rosa de mitja pista el desviava a boca de gol Borja Ferrer posant el 2-6. En aquesta acció Jespi Selva que defensava el primer llençament rebia un cop d´stick fortuit i s´havia de retirar. Novament Borja Ferrer que avui anava a mil revolucions aconseguia el 3-6 a manca de 1´14´´ aprofitant una bola que quedava franca pel llençament a la línea d ´àrea. Encara s´ha assenyalat un penal a manca de 45 segons que amb tots dos equips amb 14 faltes donava inclús opció d´apretar al màxim el marcador, però novament Molina aturava el llençament de David Ros i ha estat el Calafell el que ha arribat a les 15 faltes. Eloi Albesa llençava la directa i refusava Arellano. Amb aquest 3-6 finalitzava el partit, on el Vendrell sobretot a la segona part havia donat la sensació d´equip gran , amb moments de joc autetícament eléctric  en atac.