Carles Rodríguez 49´28´´ (falta directa)    49´28´´ - 15 ª falta Vendrell

Faltes :

Vendrell : 5 + 10 = 15
Vilanova : 3 +   3 =   6

Segon triomf del Moritz Vendrell en un altre partit de derbie amb un desenvolupament  similar al que es va veure a Calafell. Ha faltat bastant ambient a la graderia especialment per part del públic del Vendrell, molt escàs en un partit d´aquestes caracetrístiques i en un moment en que el Vendrell està arribant gairebé al nivell més alt de la seva història. Als 5 minuts el silenci era asombròs i fins que no ha arribat el primer gol no ha despertat una mica el públic. Si a ciutats com El Vendrell o Vilanova no es recolza més l´hoquei patins n´hi ha per plegar. El Vendrell ha sortit un altre cop donant una sensació d´equip més gran. Durant els primers minuts, quan atacava el Vendrell el perill rondava l´àrea vilanovina; per contra el Vilanova nomès podia fer llençaments sense punteria. Menys de 3 minuts i un llençament de lluny de Barroso tocava l´stick d´un defensor i s´estavellava al pal de la porteria de Luisito Gil. Als 6 minuts passada  des de la dreta de l´atac cap a darrera de Jepi Selva  i Barroso feia  un llençament col-locat des de la línia d´area ajustat al pal de Luis Gil que obria el marcador. El Vendrell controlava el partit i hauria pogut ampliar distàncies. Abans del minut 10 hi hagut un penal protestat que Luis Gil li ha aturat a Barroso per baix estirant-se en el llençament i la rematada. Amb els dos temps morts i els canvis per part de tots dos equips s´ha animat una mica més el partit i el Vilanova ha tingut dos accions molt clares per empatar. Primer una jugada personal de Jordi Ferrer aixecant la bola que estavellava al pal de Molina i desprès en un llençament de lluny que anava al travesser. Ha estat de sort el Vendrell en aquestes jugades tot i que en conjunt ha tingut més ocasions per haver marcat algun gol més. Amb el marcador de 1-0 a la segona part el Vilanova ha sortit amb més empenta però sense acabar de trobar tampoco massa ocasions i deixant encara més opcions al Vendrell per ampliar el marcador al contracop. Als 6 minuts passada d´Oscar Ruiz cap a darrera i des del cercle central Barroso avançava una mica i feia un llençament creuat per baix ajustat al pal de Luis Gil que posava el 2-0. Dos minuts desprès una gran passada d´Óscar Ruiz que posava la bola al mig de l´àrea a Eloi Albesa acabava amb una mitja volta del sadurnienc que creuava la bola ajustada novament al pal dret de Luis Gil i feia el 3-0. A partir d´aquí ha començat a eternitzar-se el temps que restava amb contínues aturades al joc. Mig minut desprès arribava la primera blava a Creus per protestar un possible penal a l´àrea del Vendrell. En aquests minuts el Vendrell no ha trobat el gol però arribats a la meïtat de la segona part una jugada individual de Jepi Selva arribant a l´àrea acabava amb un penal. Aquest cop Barroso el transformava posant el 4-0. En treure de centre nomès 8 segons desprès un llençaent de lluny de Jordi Ferrer el refusava Molina i Esteve Pujals aprofitava la bola morta davant  porteria per aixecar-la i marcar el 4-1 que podia animar el Vilanova. Però no ha trigat en arribar un altra escapada en velocitat de Jepi Selva i un penal similar a l´anterior. Novament Barroso llençava i posava el 5-1. Nomès treure de centre el Vilanova enviava una bola al travesser. Amb el partit molt coll amunt pel Vilanova arribava  la desena falta contra el Vendrell : Molina li aturava a Jordi Ferrer el llençament. Si fins ara els àrbitres havien assenyalat tres penals en contra del Vilanova ara han començat a compensar una mica. Primer un penal a l´àrea del Vendrell per alguna enganxada sense bola quan la jugada era a mitja pista. Aquest cop Francesc Gil aconseguia el 5-2 a manca de 8 i mig. La segona forma d´intentar compensar ha estat en les faltes, ja que el Vilanova per buscar la bola ha començat a pressionar molt i pràcticament no se li ha assenyalat més d´una falta en el que restava de partit mentre que el Vendrell a cada contacte acumulava una més. Però el que no sembla agradar-li en general als àrbitres és que els diguin coses  i aquí han donat la puntilla al Vilanova tot i que el partit ja estava gairebé sentenciat. Aquest cop Jordi Creus un altre cop ha vist la blava i un cop a la banqueta la vermella el que suposava estar amb dos jugadors menys pel Vilanova. Eloi Albesa ha transformat la falta directa enganyant Luis Gil i posant-la dins per baix a porta buida. Amb aquest 6-2 i en inferioritat el Vilanova ha tingut un penal i blava a Albesa en que Francesc Gil aconseguia el 6-3 i a mig minut del final amb la 15ª falta del Vendrell Carles Rodríguez estavellava al pal la directa. A destacar novament la gran actuació de Barroso, el bon estat de forma d´Eloi Albesa i també un Jepi Selva que s´ha integrat també ràpidament en el seu nou equip. Amb 6 punts el Vendrell es troba amb Liceo , Barça i Vic al capdavant de la OK Lliga. Ara arriba la visita a Massanet : en cap de les 5 visites a la pista del primer equip en competició oficial ha aconseguit puntuar en la seva història el Vendrell. Tot un repte trencar la història davant un equip que ha perdut els dos primers partits i té ara un calendari per davant d´allò més complicat