sábado, 24 de noviembre de 2012

HOQUEI PATINS



COPA CERS TEMPORADA 2012-2013



1/16 FINAL TORNADA





Dissabte 24 Novembre 2012 20:00 h.





 C.E. VENDRELL - MORITZ   7     R.S.C. DARMSTADT - Merck    2  


http://hoqueivendrell.blogspot.es/img/Vendrellce.jpeg


C.E. VENDRELL : Gerard Camps, Xavier Barroso, Óscar Ruiz, Jordi Aragonès i  Lluís Ferrer - 5 inicial - Eloi Albesa, Xavi Costa, Jepi Selva i Àngel Rodríguez .

 
A la banqueta Roger Molina .
 
 








R. S. C. DARMSTADT: Philip Leyer, Max Hack, Philip Wagner, Micael Barreto i Kai Cepa - 5 inicial -  Fabian Schröter , Albert Pons, , Jonas Rohmert ,  i David Wambier .

A la banqueta  NiKolas Schröter




 

 
Gols :

1-0 Óscar Ruiz    4´54´´
2-0 Lluís Ferrer   14´37´´  
3-0 Xavi Costa   24´05´´

Descans

4-0 Ángel Rodríguez  28´37´´
4-1 Philip Wagner             38´08´´
5-1 Jepi Selva          40´23´´
6-1 Jordi Aragonès   45´43´´
6-2  Micael Barreto    47´42´´
7-2  Eloi Albesa         49´45´´



Faltes :

Vendrell :   3 +  4 =  7
 
 
 
 
Darmstadt : 6 + 1 =  7



Tarjetes :

 
No hi ha hagut



Penals / F directes no transformats :



No hi ha hagut



El Vendrell va complir el tràmit del partit de tornada davant l´equip alemany del Darmstadt. Van jugar més minuts que a la lliga jugadors com Jordi Aragonès o Lluís Ferrer , a més del porter Gerard Camps i es van repartir els gols entre tots ; nomès Barroso es va quedar sense mullar. Al primer temps el Vendrell va sortir amb moltes ganes de fer gols i agradar i l´equip  alemany va defensar molt fort. Abans del minut 5 una bona jugada del Vendrell amb passada final de Lluís Ferrer a Óscar Ruiz i remat al segon pal en posició de davanter obria el marcador. Els Darmstadt va intentar fer el seu gol però nomès amb llençaments de lluny que es van estavellar en els sticks dels defensors del Vendrell o van anar molt lluny de porteria. Nomès alguna errada en atac del Vendrell va donar alguna opció clara aïllada de contracop al seu rival. Van haver ja força imprecisions en les passades per part dels dos equips, el Vendrell per fer-ho massa complicat de vegades i el Darmstadt per una certa inocència. Fruït d´alguna perdua va arribar el segon gol del Vendrell , aquest cop amb passada d´Óscar a Lluís Ferrer que es quedava sol davant Leyer i el driblaba fent el 2-0. A manca d´un minut pel descans  va arribar el tercer : una jugada de Jepi Selva dins l´àrea que la va posar al segon pal a Xavi Costa que a porta buida nomès la va tenir que tocar lleugerament per fer el 3-0

 El Darsmtadt va donar entrada al segon temps al porter Nikolas Schröter. Tot i que va mantenir la major part del partit els seus quatre jugadors de pista titulars va fer jugar uns minuts a tots els altres, Fabian Schröter en la primera part, al català Albert Pons als darrrers minuts de la primera part i alguns de la segona , a Jonas Rohmert durant la segona i a David Wambier els darrers 5 minuts. Semblava que el cansament podia passar-li factura a la segona part però va tenir moltes més ocasions que a la primera part. Aviat  arribava el quart del Vendrell en una passada llarga de Lluís Ferrer cap a Ángel que dins l´àrea  finalitzava la jugada fent el 4-0. El Vendrell a estones va baixar el peu de l´accelerador o es va  recrear massa en algunes jugades. Gerard Camps va començar a tenir feina davant un rival que ja buscava fer el seu gol :  en un llençament de lluny de Max Hack que desviava lleugerament ajustat al primer pal Philip Wagner arribava el gol alemany que feia aixecar els seus seguidors.  Una altra perdua del Darmstad deixava la bola a Barroso que cedia a Jepi Selva que es plantava sol davant porteria i marcava el 5-1. Restant 4 minuts Jordi Aragonès en jugada individual posava el 6-1. El millor gol del partit el va  aconseguir el portuguès Barreto que s´ escapava sol en contracop i en arribar Barroso a impedir que finalitzès la jugada  feia un gir i a la mitja volta  aixecava des de la línia d´àrea la bola a l´escaire de Gerard Camps. A manca de 15 segons una altra passada de Lluís Ferrer al centre de l´àrea a Eloi Albesa que estava sol acabava amb el 7-1 definitiu.
De tota manera caldrà corregir errors de cara a la visita al Palau Blaugrana el proper diumenge.
El proper rival a vuitens de final serà el Diesbach de Suïssa que va eliminar a l´equip alemany del Iserlhon


No hay comentarios:

Publicar un comentario