Jordi Bargalló       29´21´´

Faltes

Vendrell : 7 + 10 = 17

Liceo :     10 + 10 = 20

Ambient , bon joc, emoció en el marcador ; tots els ingredients per gaudir d´un espectacle esportiu. El Vendrell no ha pogut emportar-se cap punt en un partit on Jordi Bargalló ha acabat marcant les diferències. Era una ocasió quasi única per posar-se igualat al front de la classificació amb Liceo i Barça . El Vendrell ha sortit amb molta intensitat i el Liceo també ho ha posat tot. Als primers 9 minuts el Vendrell ha tingut alguna ocasió més que el Liceo o almenys ha pogut disparar més a la porteria de Malián que el Liceo a la de Molina. Tot i sumar dues faltes nomès començar els gallecs als 7 i mig el Vendrell ja sumava 5 quasi consecutives defensant molt fort. Als 9 minuts la sisena falta  ja suposat una blava a Xavi Costa per protestar. El Liceo ha posat setge a la porteria de Molina que ha començat a treure les boles com podia. Passat aquests dos minuts el Vendrell tornava a atacar però el gol no arribava. Finalment un contracop del Liceo dos contra un amb passada a Jordi Bargalló ha finalitzat amb el 0-1 amb una execució magistral de la rematada aixecant suaument la bola creuada al costat contrari d´on es llençava Molina. Amb el marcador en contra el Vendrell ha arriscat més en atac i això ha propiciat algun desajust defensiu. Matías Pascual ha provocat un penal entrant a l´àrea entre dos jugadors. El llençament de Jordi Bargalló era el segon. En una jugada personal de Jordi Bargalló amb asistència dins l´àrea per Toni Pérez arribava el 0-3 amb rematada per baix del jugador asturià. El Liceo estava defensant més fort i el Vendrell s´ha quedat clavat en 6 arribant els gallecs a les 10 faltes. Eloi Albesa feia el llençament i aturava Malián. Una jugada d´Óscar Ruiz a manca de 2 minuts pel descans amb asistència a Eloi Albesa deixava al de Sant Sadurní sol per fer la rematada davant Malian que s´avançava per tapar forat. Albesa ha pugut col-locar el remat dins la porteria sense que ni el porter cap dels tres defensors del Liceo  que hi havien dins l´àrea puguessin evitar-ho.

Aquest marcador al descans donava esperances. Però als dos minuts de la segona un contracop individual de Jordi Bargalló driblan al seu marcador acabava amb el 1-4 aixecant la bola amunt i rematant-la per sobre Molina. Un minut desprès Lluís Ferrer provocava un riguròs penal. El llençament de Barroso posava el 2-4. No havia passat un minut quan un altre contracop del Liceo acabava amb penal en contra. El llençament de Jordi Bargalló el refusava Molina. Als 9 inuts novena falta i Lucas treia ràpid cap a Toni Pérez que per baix rematava al primer pal sorprenent la defensa i Molina encara no preparats. Un minut desprès la desena falta del Vendrell suposava una directa: Lucas enviava al travesser i la bola queia quasi dins. El partit semblava molt coll amunt i més quan Eloi Albesa en la quincena falta tampoc superava Malian. El Liceo semblava ja tenir-lo controlat. El Vendrell no havia tingut sort a la primera part i ara la diferència era excessiva. Calia un gol local aviat ja que un visitant podia fer que el partit acabès en golejada. I com en totes les remuntades el gol ha vingut de la mà de Jepi Selva, quan en una acció personal s´ha ficat a l´àrea ha aixecat la bola i l´ha picat a l´aire per posar-la dins. Amb el 3-5 l´ambient i la pressió del pavelló encara ha pujat més i
el Liceo ha acumulat fins la vintena falta. Ara no es podia fallar i novament Jepi Selva , elèctric, movia  "marejava" a Malian fins col-locar-la dins. Restaven 6 minuts i el Vendrell ha posat setge a la porteria de Malian. El Liceo s´ha defensat prou bé i ha donat poques opcions de llençament a porteria. A manca de 3 i mig la quinzena falta del Vendrell podia sentenciar pero Molina aturava l´intent de col.locar-la per dalt de Jordi Bargalló. Ja a la desesperada i d´una porteria a l´altra en els darrers segons i el Vendrell sense porter el Liceo feia un contracop i Eloi Albesa feia falta per evitar el gol i veia la blava. Josep Lamas ha enviat al pal i ja no hi hagut temps per res més.

Desprès d´aquest marcador i el 3-3 del Reus Deportiu-Barça , el Liceo és líder amb 25 punts, Barça 22, Vendrell 19 i Vic i Reus Deportiu en tenen 17