Eloi Mitjans     33´27´´ (per 10ª falta Vendrell )

Faltes :

Noia :      7 +   8 =  15

Vendrell : 5 + 10 = 15

El Vendrell ha aconseguit un altre triomf històric, per primer cop des de que existeix la Lliga de Divissió d´Honor a la pista de l´Ateneu de Sant Sadurní. El marcador final és exagerat però es fruït d´haver sabut aprofitar la major part de les circunstàncies del partit. El Noia venia amb la necessitat extrema de guanyar desprès de tres derrotes consecutives i l´empat a casa davant el Saint Omer a la Lliga Europea , per no complicar-se molt la classificació per la propera Copa del Rei. Desprès de la derrota i els marcadors de diumenge els de la capital del Cava  s´han quedat a un sol punt de la zona de descens.

El Noia ha tornat a estar una mica atascat de cara al gol. Davant s´ha trobat un Vendrell que es tancava molt bé en defensa i sortia molt ràpid al contracop i un Molina molt sòlid que no ha comès una sola errada i nomès ha pogut ser batut en jugades a bola aturada. Als 7 i mig una bola tallada per Barroso a Del Amor ha originat un contracop 2 contra un que ha acabat amb el 0-1; Àngel ha combinat amb Jepi Selva que li ha tornat i la passada final davant porteria l´ha rematada sol Jepi Selva davant Puigbí aixecant-la a dalt. No havia passat un minut i mig quan en una jugada en que fins a tres jugadors del Noia eren a l´àrea del Vendrell Costa la treia llarga a Jepi Selva que novament combinava amb Ángel , aquest li tornava la bola i Jepis Selva finalitzava entrant a l´àrea i driblant a Puigbí per posar el 0-2. Tot i la gran quantitat d´alineacions possibles amb el planter que té en que qualsevol pot ser titular Ferran López mai ha trobat la combinació per superar la defensa del Vendrell. Toni Seró ha fet entrar un minut al Noia e el partit ficant-se a l´àrea i forçant un lleuger penal de Jordi Aragonès. El llençament del propi Seró posava el 1-2 al lluminós. Pero poco li ha durat al Noia l´alegria quan un minut desprès Óscar Ruiz ha fet un lleçamnt creuat des de l´esquerra que potser no trobava porteria i entre l´stick de Pau Bargalló i el de Jepi Selva la bola s´ha desviat sorprenent Puigbí. Amb el 1-3 s´arribava al descans.

A la segona part podia arribar la reacció del Noia però no ha tingut quasi opció. Als 4 i mig una falta inncesària de Del Amor sobre Barroso a fons de pista originava una blava pel jugador del Noia i directa favorable al Vendrell. Eloi Albesa no ha superat Puigbí; amb la superioritat numèrica ha arribat la dsena falta del Noia i aquest cop Jepi Selva ha llençat la directa aixecant la bla amb l´stick i intentant controlar-la a l´aire abans de rematar però se li ha anat la bola que fàcilment aturava Puigbí. El Vendrell arribava a les 9 faltes i desprès de desaprofitar dues directes i dos minuts de superioritat semblava que era el moment en que si el Noia feia el 2-3 podia canviar el partit. Però abans ha arribat una altra directa favorable al Vendrell. La blava ha estat per Seró que defensant un atac de Selva se li ha anat l´stick que s´ha enganxat en el jugador del Vendrell fent-lo caure : una blava que es podien haver estalviat els àrbitres i que ha propiciat que Albesa aixecant suaument la bola i creuant-la a l´altre costat de Puigbí fes el 1-4. Nomès treure de centre arribava la desena falta del Vendrell i Molina aturava el llençament d´Eloi Mitjans. Desprès d´això tot estava molt coll amunt pel Noia que posava boles de lluny a l´àrea sense poder superar Molina. El Vendrell al contracop i amb alguna bola al pal i intervencions de Puigbí tenia inclús més ocasions per sentenciar el partit. A manca de 10 minuts Óscar Ruiz es desfeia d´un contrari a mitja pista i feia una passada llarga per Xavi Costa que desmarcat al costat de porteria rematava la bola tal com li venia per alt i aconseguia el 1-5. Quan quedaven 5 minuts  gran jugada de Selva que deixava la bola a l´àrea a Óscar Ruiz que l´aixecava suaument a l´altre pal posant el 1-6. Amb la quinzena falta del Vendrell Toni Seró transformava una directa i deixava un 2-6 que quasi ja podien donar per bo tots dos equips. Seguidament blava simultània per Àngel Rodríguez i Aleix Esteller en una enganxada. Ha sobrat una vermella al fisioterapeuta del Noia. Eloi Albesa ha llençat la directa driblant a Puigbí i posava el 2-7. Segons desprès la quinzena falta del Noia donava una altra directa i novament Albesa driblant Puigbí per l´altra banda marcava el 2-8 definitiu. El Noia als darrers minuts ja s´ha acabat enfonsant

Amb aquest marcador el Vendrell pràcticament és a un o dos pasos de classificar-se per la Copa del Rei. Si més no tot i que perdès amb Liceo i Barça encara tindria totes les opcions per ser al final de la primera volta entre els quatre primers i ser cap de sèrie, el que tindria que lluïtar amb Reus Deportiu i Vic. Dimarts el Vendrell rep al Liceo que cedia el primer empat davant el Reus Deportiu. Un triomf l´igualaria amb els gallecs i depenent el que faci el Barça a Reus podria donar-li un primer lloc històric abans de la visita al Palau Blaugrana