Eloi Albesa   41´15´´    (10 ª falta Blanes)

Faltes :
Vendrell :    3 + 5   =   8
Blanes :       6 + 7  =   13

El Vendrell avui ha tingut la sort dels campions i ha derrotat per tercera temporada consecutiva al Blanes a casa per la mínima, amb més gols que en les temporades anteriors i tornant a remuntar un marcador advers com la passada.

No han estat massa afortunats Roger Molina i Jaume Llaverola en l´inici de partit. Pràcticament els primers llençaments i des de mitja pista acabaven en gol. El Blanes plantejava el partit més ofensivament que el Voltregà dissabte, tot i així no havia hagut massa ocasions clares per resgistrar ja un empat a 2  a meïtat del primer temps. Als 2 i mig era Barroso qui des del cercle central encara en pròpia pista feia un dels llençaments que hem vist en anteriors partits i acabava entrant per l´escaire de Llaverola que quasi no ha pogut ni reaccionar. Però no s´havia complert el minut 4 que també des del cercle central Francesc Bargalló en aquest cas una mica més avançat , ja en pista vendrellenca feia un llençament que agafava mitja alçada i superava Molina; potser Kimi Ridaura si no ha arribat a desviar una mica la traiectòria sí ha pogut despistar una mica al porter reusenc. Als 8 minuts arribava el 1-2 : jugada iniciada per Kimi Ridaura passant la bola a Formatgè que li tornava fent una bona asistència i Kimi guanyant l´esquena a Jepi Selva entrava en àrea i la col-locava dins en un finalització impecable. Potser ha estat la millor jugada de gol d´aquest partit. Just en el meridià de la primera part i quan tots dos equips havien començat a moure la banqueta ha arribat l´empat. Ha estat un contracop originat per una errada de Francesc Bargalló que tot i ser un gran perill pel Vendrell amb el seu potent llançament com ja havia demostrat d´inici , dos intents li han costat dos gols en contra.  Un llençament bloquejat ha originat un contracop on Costa cedia a Ángel que es plantava completament sol davant Llaverola: el porter igualadí ha refusat la bola quan intentava driblar-lo el jugador del Vendrell però Xavi Costa que venia llençat  guanyant la posició als defensors l´ha rematat quasi a plaer posant l´empat. A partir d´aquí el Vendrell s´ha anat refent i Llaverola i Molina han començat a entonar-se a la porteria evitant que hi haguès mé gols tot i que en conjunt no ha estat una primera part d´excessives ocasions.

L´inici del segon temps ha estat molt extrany. El Vendrell ha sortit fred en defensa i en les dues primeres jugades ha encaixat dos gols. Als 26 segons un llençament- centrada  amb poc perill de Grassas el refusava malament cap a dalt  Molina , la bola botava davant porteria i Formatgè guanyant la partida a la defensa rematava a boca de gol i posava el 2-3. La següent bola que ha agafat el Blanes ha acabat amb un llençament alt bombejat de Formatgé de lluny que semblava més una bola posada a l´àrea per buscar rematador, i sembla que sense que la toqui Kimi Ridaura que estava davant porteria la bola ha acabat entrant. Teníem un 2-4 i el partit es posava molt coll amunt. Però la reacció atacant del Vendrell ha estat encara més ràpida i ha trigat menys en empatar que en encaixar aquests dos gols. Nomès treure de centre , en 23 segons arribava el 3-4. Xavi Costa ha intentat fer una passada a Selva que rebotava en l´stick de Bargalló, la recuperava Costa i novament ho intentava; la bola tocava lleugerament en l´stick de Kimi Ridaura però passava i anava just a la posició de Jepi Selva que tal com li venia des d´un lateral de l´àrea rematava ràpid sense donar temps a Laverola de reaccionar. Encara més ràpid ha estat el 4-4 ; en treure de centre el Blanes un altre intent de llençament llunyà de Bargalló era bloquejat i Barroso conduia un ràpid contracop amb passada a Selva que entrava sol dins l´àrea i superava Llaverola. A partir d´aquí un altre cop hem viscut molts minuts on els equips s´han posat una mica més intensos en defensa i l´igualtat s´ha mantingut més de 15 minuts. El Vendrell ha tingut millor opcions al principi però anaven passant els minuts i com el dia del Voltregà Molina ha tingut sang freda per evitar que el Blanes no es posès per davant quan el conjunt selvatà ha portat el perill. Si els darrers partits els àrbitres xiulaven penals , directes i blaves en quasi totes les acciones dubtoses avui la parella arbitral ha volgut evitar problemes i en un partit amb accions similars a molts altres ha volgut evitar tot això inclús en alguna acció clara. Hi ha hagut un possible penal a l´àrea vendrellenca que han optat per assenyalar-lo fora (en l´inici de l´acció) i al final han estalviat una possible blava i directa contra el Blanes. La única jugada a bola aturada ha arribat per la desena falta del Blanes: Llaverola li ha aturat a Eloi el llençament. Però un minut desprès Ángel Rodríguez portava la bola en una jugada de passades anant cap a darrera i des de fora de l´àrea s´ha girat ha vist forat i ha fet un llençament per alt que ha significat el 5-4. A partir d´aquí el Vendrell ha aguantat les posesions fins al límit: fruït de la pressió del Blanes ha fet 5 segons a pista propia a manca de 3 minuts i mig. La sacada del Blanes, en la mateixa posició que qualsevol falta al vèrtex de l´àrea ha suposat el 5-5 : bola enrera a Francesc Bargalló que l´ha clavat potent per alt. El Vendrell arribava a la vuitena falta i inclús corria el risc de tenir una directa en contra. A manca de 1´42´´ Eloi Albesa s´apropava a la poretria de Llaverola que assegut ha cobert el primer pal; Eloi ha cedit una mica enrera a Jepi Selva que aprofitant el moment en que el porter s´estava recol-locant ha trobat el forat al primer pal i el gol quasi no s´ha vist des de la graderia ja que la bola ha quedat darrera o sota el porter però en efecte sembla que l´havia superat. Amb aquest gol i el hat-trick de Jepi Selva al seu ex equip el Vendrell sumava tres punts més. L´equip és tercer clasificat i té un coixí important de punts ara que venen els partits més complicats de cara a assegurar almenys la classificació per la Copa del Rei. Sembla que si no es torcen molt les coses el Vendrell podrà si més no tornar a lluïtar aquesta temporada per entrar a la Lliga Europea