Met Molas              21´39´´  (10 ª falta Vendrell)
Met Molas              28´17´´ (15 ª falta Vendrell)
Eloi Albesa            38´58´´   (10ª falta Voltregà)
Eloi Albesa            47´52´´ ( Blava a Armengol)

El Vendrell ha sumat tres punts més i manté la quarta posició. El partit ha començat bé pel Vendrell que ha vist com en una acció en que intentava rematar dins l´àrea Jepi Selva el bloqueig defensiu era assenyalat com a penal. Llençava Barroso i posava el 1-0 als 4 minuts. El Vendrell ha buscat el segon gol amb més insisténcia que no el Voltregà empatar però el conjunt de Sant Hipòlit ha demostrat el perquè és el tercer equip menys golejat a la lliga. La veterania de les incorporacions de Xevi Armengol i Lladó juntament amb Anguita fan de l´equip osonenc un conjunt amb una defensa forta i que sap portar el ritme que li convé del partit. Als 10 i mig una acció d´Ángel que acabava d´entrar en pista arribant a l´àrea era novament sancionada com a penal en una falta molt justa sobretot perquè pot haver estat fora de l´àrea. En aquest cas llençava Barroso al pal. El Vendrell no ha trobat moltes opcions de fer el segon i el Voltregà no arriscava en intentar sortir ràpid a l´atac i esperava tenir la seva ocasió per igualar. Als darrers 7 minuts de la primera part el conjunt visitant ha començat a tenir alguna ocasió amb la majoria de jugades creades per Xevi Armengol. Ell mateix pel lateral de l´àrea creuava una bola al pal. Tot i haver començat amb tres faltes el Voltregà el Vendrell defensant estava sent sancionat amb una darrera l´altra i a 3 minuts del descans ja tenia la desena. La directa la llençava Molas que remenant massa la bola ha vist com Molina se la treia abans de llençar. El porter reusenc ha començat a estar vital en aquesta acció com ho ha estat sobretot en la segona part . I encara hem tingut un tercer penal a manca d´un minut en una acció de Costa entrant pel fons de la pista a l´àrea i buscant el contacte per caure. En aquest cas no era penal de cap manera . Torelló l´ha aturat i tot i fer-se repetir ha tornat a aturar-lo. El Vendrell arribava amb 1-0 al descans amb algun patiment els darrers minuts.

A la segona part encara s´ha patit més. En poc més de tres minuts el Vendrell arribava a la quinzena falta. Novament llençava Met Molas i de nou Molina li refusava la bola treient-la de l´stick del davanter osonenc abans que disparès. Els minuts han passat sense que el vendrell fes el segon amb una tònica similar però amb un Voltregà que buscava més el gol que a la primera part lògicament i Molina ha començat a tenir més treball que Roger Torelló. Passats el meridià del segon temps Eloi Albesa no ha superat Torelló en la falta directa per acumulació i no havia passat un minut quan s´ha assenyalat penal a l´àrea del vendrell sobre un Armengol que buscava un i altre cop les acciones de perill. Aquí ha estat la millor intervenció del porter Molina refusant el penal i evitant que li passesin per sobre el remat. 49 segons més tarde Jepi Selva des del racó de l´atac anava en diagonal entrant al mig de l´àrea i girava per posar un llençament per alt i posar el 2-0 que donava certa tranquilitat. El Voltregà ha buscat escurçar les distàncies i Molina ha continuat molt segur per evitar ensurts fins al final. A manca de 2 minuts una falta d´Armengol li costava la blava i una directa que Torelló li refusava novament a Albesa. Amb superioritat i dos goles d´aventatge el Vendrell ja ha pogut respirar fins acabar el partit.

Situat en quarta posició amb 13 punts espera dimarts la visita del Blanes en un partit una mica més complicat i on tindrà que millorar una mica per asolir els tres punts. Desprès vindrà el viatge a Alemanya