Eloi Albesa    47´57´´ (falta directa) - Per 10ª falta Vilanova

Faltes

Vilanova : 5 + 6 = 11

Vendrell :    1+ 4 = 5

Ha costat molt però s´ha aconseguit. El Vendrell ha superat els quarts de final en un partit molt complicat. El conjunt del Garraf ha plantejat un sistema defensiu que pràcticament no ha concedit cap ocasió clara de gol al Vendrell durant el primer temps. El conjunt del Baix Penedés ha sortit d´inici apretant bastant , però als 10 minuts un llençament de lluny des de la banda esquerra de Manel Garcia era desviat al límit de l´àrea per Jordi Ferrer que descol-locava Roger Molina i avançava al Vilanova. Amb aquest marcador el Vendrell no ha trobat la manera d´igualar en tot el primer temps i per moments semblava inclús més perillòs el Vilanova quan arribava a portería al contracop. Al segon temps als 3 minuts i mig hi ha hagut un polèmic penal contra el Vendrell en un contracop de Carles Rodríguez en que la bola donava als patins de Barroso al límit de l´àrea . El llençament de Francesc Gil ho ha refusat per baix  Molina cap a la banda . Abans del minut 7 Xavi Costa sortint amb la bola amb velocitat ha fet un llençament de lluny per l´escaire que superava de Moya i posava el partit en taules. Però als 11 i mig una passada de darrera la portería de Jordi Ferrer cap a Francesc Gil situat al mig de l´àrea acabava amb un remat a la mitja volta per baix col-locat que posava el 1-2 favorable al Vilanova. El partit semblava posar-se molt coll amunt pel Vendrell , però en la següent jugada s´ha assenyalat un penal a favor del Vendrell en un llençament de lluny de Selva en que Costa ha estat obstaculitzat al intentar rematar : Jepi Selva ha llençat i la bola ha donat a l´interior del pal i en l´intent de remat era objecte d´un nou penal per part de Jordi Creus : aquest cop Xavi Costa per alt ha aconseguit el 2-2. A partir d´aquí el Vendrell ha tingut algunes ocasiones més i en un refús de De Moya a llençament llunyà de Barroso  Eloi Albesa atent dins l´àrea rematava el 3-2 desprès que toquès la bola abans algún altre jugador i posava al Vendrell per davant amb 8 minuts per davant. El Vilanova també ha tingut ocasions en el tram final amb un remat de Jordi Creus ha boca de gol que s´ha estavellat al travesser faltant 4 minuts. S´ha asssenyalat molt poques durant tot el partit ; tot i així a poc del final el Vilanova arribava a la desena. Eloi Albesa no ha superat De Moya i el Vendrell encara ha hagut de patir dos minuts més. Amb molta alegria i potser també alivi arribava el final del partit. El Vendrell havia complert el paper de favorit en un partit en el que ha trobat finalment la sort per posar-se per davant i poder jugar les semifinals de Copa. Serà davant el Barça que ha superat amb certa comoditat per 7-1 a l´Igualada en el partit jugat immediatement desprès.
De moment el llarg viatge a Oviedo ha valgut la pena per disputar demàs un partit amb molt a guanyar i poc  a perdre