2-4     Raül Marín    42´03´´      (falta directa)
 3-4     Eloi Albesa    47´25´´       (falta directa)

Faltes directes fallades / penals fallats

No hi ha hagut

Faltes

Vendrell : 8+ 4 = 12

Reus Dep : 3 + 7  = 10

Ha estat una gran nit d´hoquei patins en un  partit extrany perquè semblava que valia més la festa i l´espectacle que el marcador. Les graderies comencamen a omplir-se més aviat que mai i han arribat a un ple en el que no quedaba ni un lloc a la llotja, per donar un nou homenatge al campió de Copa desprès de la festa de dilluns . No feia encara una setmana que s´havia aconseguit. Els jugadors també han sortit a la pista molt aviat. Primer el Vendrell feia passadís al Reus per fer-lo desprès els reusencs al campió de la Copa , amb una nena al davant que patinant portava el trofeu. El partit ha començat elèctric, amb un Vendrell que semblava jugar encara amb l´eufòria d´haver guanyat la final i un Reus que responia de la mateixa manera demostrant la seva qualitat. Velocitat i espectacle anant a l´atac amb les defenses una mica fluixes; una mica descontrolat el partit amunt i avall però amb les accions personals d´alguns jugadors la gradería vibrava . En 3 mintos ja s´havien vist diverses jugades de perill en les dues porteries amb accions de Jepi Selva pel Vendrell i Jordi Adroher per part del Reus amb alguna bola que sortia lleugerament per sobre la porteria de Molina o tocava el travesser . En un contracop ràpid Selva sortia veloç , cedia a Barroso i aquest li tornava entrant Jepi al segon pal per fusilar a Trabal quan encara no es portaven 4 minuts de joc. El ritme de partit ha continuat alt i als 10´35´´ Adroher en jugada personal ha driblat Barroso , ha entrat dins l´àrea i ha aixecat la bola ajustada al primer pal de Molina i empatant el partit. Al Vendrell semblava que li baixava la força d´inici i el Reus ha començat  aportar més perill i fer-se amb el partit. En una jugada o combinació de Salvat (avui un dels destacats del Reus) amb pasada llarga a  Marc Ollé , aquest li tornava i el propi Salvat arribava ràpid ficant-se dins la defensa del Vendrell i rematant el 1-2 a manca de 6´20´´. Molina ha evitat en més d´una molt bona intervenció el tercer del Reus i el Vendrell ha tret a ràfagues forces per fer algun contracop mortal . Mancava minut i mig i Selva novament veloç li deixava la bola a Albesa que li tornava per acabar Selva cedint novament a Albesa que entrava al remat al segon pal fusilant també a Trabal com en el primer gol del partit . S´arribava amb empat al descans en una primera part trepidant , la millor de la temporada almenys en espectacle

A la segona part ha baixat el ritme de tots dos equips degut al cansament ja que no es podía mantener aquella velocitat. De tota manera hi hagut també bones ocasions; als 3 minuts Jepi Selva s´ha trobat sol davant Trabal i ha estavellat la bola a la creueta amb alguna ocasió més per posar davant al Vendrell en els següents minuts . Però el Reus s´ha anat situant millor davant un Vendrell més cansat degut a la semana de celebracions, sense tota l´energia  o concentració necesària que es necessita en defensa en un partit d´aquest nivel. Als 10 minuts Albert Casanovas ha llençat des de mitja pista i Salvat dins l´àrea ha desviat amb l´stick la bola per posar davant al Reus. A partir d´aquí els minuts han passat ràpid sense gairebé cap aturada al joc . El REus ha controlat arribant a més amb poques faltes. Una falta en atac d´Àngel a manca de 8 minuts donava l´ocasió a Raúl Marín de posar 2-4 al Reus i aquest cop no ha fallat i ha aixecat la bola quan tenia Molina quasi vençut. Ja nomès quedaba treure les forces que quedaven per  intentar repetir la gesta d´Oviedo. Restaven 4 minuts i Costa ha forçat un penal d´aqueste més que rigurosos quan la bola estava lluny d´ell a mitja pista. Ha llençat Barroso i ha aturat Trabal. Vàries faltes consecutives han donat opció de directa al Vendrell i Eloi Albesa ha executat perfectament la jugada rematant a l´escaire ràpid abans que puguès reaccionar Trabal. Hi ha hagut alguna ocasió per empatar però no sempre la sort pot estar del mateix costat.
S´ha perdut 3-4 però al final tot era una festa al crit de "Campeones" , "Sí, sí, sí, la Copa ya está aquí"
 Volta d´honor dels jugadors i la derrota amb més cel-lebració posterior que es recorda. L´equip continua sent tercer a la lliga i el Reus Deportiu avança al Vic posant-se en quart lloc