Federico G Ambrosio   19´37´´ (Gol al remat)
Gastón A De Oro           23´ 45´´ (Gol al remat)

Eloi Albesa              24´21´´ (Falta 10 Bassano)

Miguel A Nicolás    42´ 28´´ ( Falta 10 Vendrell)
Eloi Albesa              46´03´´ (Blava a Montigel)

Jepi Selva                 49´40´´  (Falta 15 Bassanol)

El Vendrll s´ha classificat per la final de la CERS superant 6-4 en la segona semifinal al campió de la pasada edició,el Bassano. Tal como anava el primer temps ningú podia esperar que s´acabès amb tants gols a la mitja part i és que l´actuació arbitral assenyalant un munt d´accions a bola aturada ha influit molt.  . Desprès de quasi 10 minuts sense opcions clares de gols un llençament ras de Barroso de lluny sorprenia Cunegatti. Als 15 minuts primera decissió polémica : l´anglès James Taylor  seguint el jugador que marcava es portava per davant Xavi Costa de forma aparatosa però més aviat accidental quan feia un bloqueig. S´assenyalava blava i directa i Eloi Albesa feia un llençament jugant la bola per baix i aconseguint el 2-0 . El partit semblava encarrilar-se però abans del minut 17 una bola perduda en atac a la banda se l´emportava Ambrosio que arribava sol davant Molina i aconseguia el 2-1. Els àrbitres han començat a xiular quasi tot a l´inrevès i a manca de 5 minuts i mig assenyalaven penal de Molina que estaba posant els patins cobrint el pal i ha fet caire un adversari; l´incomprensible ha estat la blava. Ha hagut d´entrar Gerard Camps. Ambroiso llençava fora el penal però agafava el rebot i superava Gerard posant l´empat al marcador . A manca de 4´15´´ Jepi Selva ha fet un llençament de lluny que ha desviat Xavi Costa posant el 3-2; no havien passat encara 20 segons quan s´ha xiulat el segon penal a l´àrea local en aquest cas molt dubtòs quan l´atacant queia davant Ángel en un contacte també una mica accidental. Llençava De Oro i tocava Camps però li entrava sota el cos.Dos minuts més tarde Jepi Selva ha fet una acció individual en una sacada de falta anant-se cap un vèrtex de l´àrea i aixeant la bola per alt a l´escaire al primer pal de Cunegatti que no arribava en el salt. Però un altre cop havien passat poc més de 20 segons que un tercer penal en contra aquest cas per tocar la bola a l´àrea amb els patins. Ja amb Molina a la portería llençava De Oro i refusava a la banda el porter local però de Oro davant portería el deixava quasi estirat i axecava la bola al travesser i acabava queient dins sense que puguès treure-la. A manca de 39 segons arribava la desena falta de conjunt italià. Eloi Albesa no ha pogut superar Cunegatti i el partit s´anava amb un inquietant 4-4 al descans, sobretot amb el desconcertant arbitratge.

Al segon temps abans dels dos minuts arribava un penal favorable al Vendrell quan Costa l´ha buscat, amb un contacte lleuger que tampoc es podia considerar mereixedor de penaltie. Ha llençat Xavi Costa i posava el 5-4 al marcador. Nomès 37 segons més tard era Barroso el que buscaba un tret de lluny per baix col-locat i aconseguia el 6-4. Quedava tot un mon i amb tants gols semblava que el partit podía acabar amb una pluja de rècord de gols però aquí s´ha acabat. A partir d´aquest moment o una mica més tard els àrbitres han acabat de xiular penals i inclús han deixat d´assenyalar alguns molt més clars i els porters han començat a mostrar el seu autèntic nivel. Hi ha hagut tantes ocasions com al primer temps especialment als darrers minuts quan més ha apretat el conjunt del Véneto. Si hi hagut un quart penal favorable al Bassano als 5 i mig: la bola ha anat a dalt al travesser i el remat aquest cop sí l´ha aturat Molina. Als 10 i mig en una falta favorable al Bassano De Oro ha vist la blava per un cop posterior a Barroso amb el joc aturat. Molina ha estat providencial a la recta final. El Bassano ha tingut en la desena falta l´ocasió de posar-se a un gol: Molina ha aturat el llençament de Nicolàs la primera vegada , però s´ha fet repetir i ha anat fora. En el minut següent dues errades defensives han deixat el mateix jugador sol davant porteria i entre Molina i el pal s´ha evitat el gol. Restaven 5 minuts quan un contracop del Bassano ha fet intervenir a Molina sobretot en segona instància amb un guant miraculòs que treia una bola que tothom veía quasi dins. Al minut 46 una forta entrada de Montigel era sancionada amb blava ; tampoc Albesa marcava danat Cunegatti la directa ni amb un jugador més s´acabava de sentenciar i desprès Molina encara ha tingut un parell d´intervencions destacades davant un  Bassano que apurava les seves opcions restant poc més d´un minut . Amb 14 faltes tots dos equips el Bassano ha comès la quinzena. La directa l´ha llençat Jepi Selva sense poder sortir-li la jugada per batre Cunegatti a manca de 20 segons; ja no havia temps per més i amb el 6-4 el Vendrell arribava a la seva primera final europea, demà diumenge davant el Vic