Toni Pérez        20´26´´ (gol en remat)

Faltes

Liceo :     10 + 8 = 18
Vendrell :   8 + 4 = 12

Partit transmès per TVG2
El Vendrell ha aguantat la meïtat del primer temps davant un Liceo que a Riazor sembla invencible, especialment pel Vendrell que inclús en els seu millor momento ha sortit clarament derrotat. Aviat ha arribat un penal en contra que ha refusat Molina. El primer gol arribavaa mitja primera part; lucas rebia sol dins l´àrea una pasada i superava per alt Molina en la seva estirada. Un minut desprès Eduard Lamas de lluny tornava a marcar. El Vendrell ha dasprofitat una superioritat quan Josep Lamas ha vist la blava per protestar una falta. Poc desprès ha arribat ja la desena del Liceo i Eloi Albesa ha posat el 2-1. Però als darreres minuts tres penals, dos favorables l Liceo i un al Vendrell han acabat de marcar la diferencia. Toni Pérez ha llençat, ha refusat curt Molina i ha rematat el 3-1. Poc desprès el penal era pel Vendrell però Jepi Selva no superava Malian i encara un altre penal que aquest cop llençava Lucas Ordóñez aconseguint el 4-1.  Després del descams aviat Lucas Ordóñez que sembla tenir pres la mida al Vendrell feia el 5-1; 20 segons més tard Jepi selva amb un llençament alt llunyà sorprebia Malian. El 6-2 ha arribat de falta directa desprès de la desena del Vendrell: Toni Pérez ha aixecat la bola hàbilment sobre Molina controlant-la amb tocs d´stick. El Vendrell ha escurçat el marcador en una jugada rápida al treure una falta en que Costa ha fet la rematada final de fora l´àrea per baix. En el tram final de partit Lucas feia el seu quart gol, Jordi Aragonés no aprofitava la falta directa de la quinzena falta del Liceo i Ángel rematava de prop per alt el definitiu 7-4, un marcador just pel que s´ha vist al partit en que el Vendrell no ha pogut aturar la màquina golejadora de l´equip gallec. En menys de 48 hores partit al Club d´Esports davant el Barça