Marc Torra          49´52´´  (Falta 20 Vendrell)

Faltes :

Vendrell :   11 + 9 = 20
Barcelona:   5 + 3 =   8

Partit amb gran desplegament de cámares d´Esports 3 per la retransmisió en directe. S´esperava una afluencia de públic més gran rebent el campió de Copa la visita del Barça.
El Barça ha sumat tres punts més en un partit on ha estat superior durant un bon tram i on ha marcat les diferències. Tots dos equips han començat amb un fort ritme de joc, amb bon hoquei,  però ja amb més perillositat per part del Barça. Als 8 minuts Panadero rebia una bona passada que el deixava sol davant Molina i aixecava la bola magistralment per sobre posant el 0-1. El Barça ha jugat molt seriós i ha anat imposant-se cada cop més. El Vendrell buscava el penal amb internades dins l´àrea però una protesta de Costa ha suposat blava i directa en contra. Pablito Álvarez ha esperat tenir a Molina mig vençut per aixecar la bola ajustada al pal i posar el 0-2 als 17 minuts. Fruït de la insistencia en jugades ràpides a l´àrea s´ha forçat finalment un penal però Sergi Fernández ha refusat el llençament de Jepi Selva. El Vendrell ha acumulat massa faltes i de seguida arribava a la desena. Marc Torra ha executat la directa Molina ha tret un guant a dalt per evitar el tercer gol. Abans del descans encara es forçava un segon penal favorable al Vendrell però tampoc Barroso podia superar al porter blaugrana. Sense aquest gol era molt difícil entrar dins el partit

Al segon temps als 3 minuts una jugada de contracop blaugrana ha acabat amb un llençament de fora l´àrea de Marc Torra creuat molt ben col-locat per alt que posava el 0-3. Amb aquest marcador el partit quedaba mig sentenciat ja que la sensació era que li  costaria molt al Vendrell poder fer un gol i el Barça estaba sent dominador. Però el Vendrell ha donat la cara fins al final i als 13 minuts ha aprofitat una decissió polémica, un penal inexistent xiulat a Marc Torra per aixecar l´stick dins l´àrea esperant una bola rebotada alta que estava baixant . Aquest cop llençava Costa i feia el 1-3. Això ha esperonat al Vendrell davant un Barça que nomès ha utilitzat 6 jugadors en el partit i semblava cada cop més cansat. A manca de 5´15´´ un llençament de lluny fora l´ha aprofitat  Pablito rematant el rebot a la tanca des de la línea de fons trobant el forat que tenia Molina en el seu primer pal. Semblava ja la culminació del triomf . Però 15 segons ha trigat el Vendrell en fer el 2-4. Un llençament d´Eloi Albesa de lluny picava el pal, Jepi rematava i refusava Sergi, la bola li quedaba davant estirat sense arribar a retenir-la a sota i Costa a la línea de gol empenyia per fer el gol. El Vendrell ha arribat a la quinzena falta segons desprès i Pablito  ha enviat la faltadirecta al pal. A manca de 3´17´´ Jepi Selva des de darrera la portería sortia i aixecava la bola al límit del reglament i la rematava per alt fent el 3-4. El Barça portava ja estona amb 8 faltes i s´esperava una directa a favor que no ha arribat ja que no s´ha assenyalat cap falta més favorable al Vendrell.  Amb un Barça una mica cansat el Vendrell ha continuat apretant els darrers instants amb el que semblava l´esperit d´Oviedo, però els blaugrana han sabut controlar la posesió al límit i aguantar el marcador. A manca de 8 segons el Vendrell ha fet la vintena falta i Molina refusava el llençament de Torra sense temps per més. Al final un bon partit igualat en el tram inicial i final però amb els blaugrana globalment superiors